≫ 

Bali-beg u agoniji! Zbog vile koju je kupio za 2,5 miliona evra kriminalci mu prete otmicom deteta

Burak je slučaj prijavio nadležnim organima, a unajmio je i privatno obezbeđenje

  • 2
Burak Ozdživit, Bali beg Foto: Instagram/burakozcivit

Turski glumac Burak Ozdživit (35,) poznat po ulozi Bali-bega u seriji "Sulejman Veličanstveni", ima probleme sa kriminalcima zbog luksuzne ville koju je pazario u blizini Istanbula.

Pored glumca, za vilu je bio zainteresovan jedan čovek iz kriminalnog miljea, a kako je Burak prvi dao kaparu imao je prednost u kupovini nekretnine vredne oko 2,5 milona evra.

- Problem je nastao kad je Burak saznao da je još netko zainteresovan za taj posed i da mu cena nije važna. Kako je glumac prvi dao kaparu, drugi kupac je ostao bez kuće - rekao je izvor.

- Ubrzo se saznalo da je drugi zainteresovani kupac pripadnik kriminalnog miljea i da mu se nimalo nije svidelo što je ostao bez vile koju je po svaku cenu želeo upisati u imovinsku kartu - tvrdi izvor.

Kada su mu kriminalci navodno zapretili da će mu oteti sina, Burak je kontaktirao nadležhne službe i unajmio telehranitelje zbog bezbednosti svog naslednika.

- Veruje da će se sve rešiti, ali naravno da mu nije svejedno. Unajmio je telohranitelje bez kojih ne izlaze iz kuće, a nadaju se da će se ta drama što pre završiti - rekao je izvor blizak glumačkom paru.

Burak Ozdživit, Bali beg Burak Ozdživit i Fahrije Evdžen, Foto: Instagram/burakozcivit

Cela situacija je navodno dovela je do toga da Burak ponovno poseti psihijatra, a pre nego što mu se rodio naslednik, glumac je bio u depresiji.

Podsećamo, miljenik žena i njegova supruga glumica Fahrije Evdžen 13. aprila prošle godine dobili su prvo dete, sina Karana.

Video: Vesna Đogani: Bali beg nije tako lep uživo kao moj Đole

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duska

    13. februar 2020 | 23:04

    Bali beze!!! Bezi u Srbiju takvi desavanja ovdje nema, raj na zemlji!! Razmisli

  • Sneza

    14. februar 2020 | 13:23

    Dodji u srbiju,zemlju predaka!! Bices drag gost!! Obozavamo te!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA