Lejdi Gaga se udala posle 14 dana veze? Pevačicin prijatelj otkrio detalje ceremonije

Pevačicin prijatelj tvrdi da se par venčao na jahti

  • 1
Lejdi Gaga Foto: Instagram/ladygaga

Pevačica Lejdi Gaga (33) navodno se u tajnosti udala za svog izabranika Majkla Polanskog nakon dve nedelje veze, pišu strani mediji. Da je bilo tajno venčanje potvrdio je izvor blizak pevačici koji je rekao da je ceremoniija bila božanstvena i da su svi prisutni uživali.

Majkl je navodno pevačici poklono prsten, a samo par sati kasnije njih dvoje su izgovorili sudbonosno "da" na skupocenoj jahti. Gagu je za kratko vreme očarao njen sada već, suprug. Izvor blizak paru otkrio je i da su spremni za proširenje porodice.

Naime, pevačica je navodno doživela prosvetljenje kada je tokom koncerta u Las Vegasu pala sa bine.

Doživela je prosvetljenje u bolnici, i to nakon što je pala sa scene na koncertu u Las Vegasu. Jako su je pogodile emocije nakon što je uradila rendgen celog tela - rekao je izvor.

- Ima sve što poželi, ali nedostaje joj neko kome bi mogla sve to da ostavi. Spremna je i da usvoji dete, a  razmišlja i o opciji surogat majčinstva. Ona dolazi iz jake i stabilne porodice i majčinstvo je uvek bilo ono što je želela - objasnio je izvor.

Inače, Polanski je bivši investitor, trenutno radi kao izvršni direktor fabrike "Parker Group", a diplomirao je na Harvardu.

Lejdi Gaga Lejdi Gaga i Majkl Polanski, Foto: Profimedia

Podsećamo, Gaga je pre Majkla bila verena sa agentom Kristijanom Karinom, a kada su se rastali govorilo se da je razlog raskida glumac Bredli Kuper sa kojim je pevačica snimila film "A Star Is Born".

Video: Irina Šajk definitivno sama, da li je Lejdi Gaga zaista preotela Bredlija Kupera?

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA