≫ 

Eltonu Džonu dijagnostikovana upala pluća zbog koje je u suzama prekinuo koncert

Slavni pevač uprkos jakoj želji, zbog upale pluća nije mogao da održi koncert

  • 2

Poznati muzičar Elton Džon (72) će uzeti dodatni dan odmora po preporuci lekra, pre nego što održi svoja dva preostala koncerta na Novom Zelandu, saopštio je u ponedjeljak, 17. februara, njegov koncertni organizator.

Organizatori su se oglasili nakon što je pevač u nedelju prekinuo svoj koncert i napusto binu u suzama, jer mu je u jednom trenutku pukao glas.

Njegov tim je prvobitno rekao da će se planirani Eltonovi koncerti u utorak i četvrtak održati uprkos tome što mu je u nedelju dijagnostikovan blaži oblik upale pluća.

Međutim, u ponedjeljak je šaopšteno da će se umesto u utorak koncert održati u sredu, te će britanski muzičar uzeti dodatni dan odmora.

Elton je u nedelju svojoj publici, nakon više od dva sata koncerta, rekao da je u potpunosti izgubio glas, a u tom trenutku se pripremao da otpeva svoj hit "Daniel".

- Ne mogu da pevam - rekao je on napuštajući scenu u suzama.

Elton se oglasio i na Instagramu i svojim pratiocima saopštio da mu je dijagonistifikovana blaža upala pluća, ali da je uprkos svemu odlučio da održi svoje zakazane koncerte.

- Želim da se zahvalim svima koji su prisustvovali večerašnjoj svirci u Oklandu. Ranije danas mi je dijagnostikovana upala pluća, ali bio sam odlučan da vam pružim najbolji mogući šou - napisao je Elton.

- Svirao sam i pevao iz srca, dok nisam izgubio glas. Razočaran sam, duboko uznemiren i žao mi je. Dao sam sve od sebe. Hvala za izuzetnu podršku i svu ljubav koju ste mi pokazali tokom nastupa. Večno ću vam biti zahvalan. Voli vas Elton - zaključio  je muzičar.

Video: Luka Šulić o 2Chellos-u, Eltonu Džonu i Šabanu: Do uspeha se ne dolazi preko noći

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA