≫ 

Selma Bler uslikana tokom romantičnog poljupca sa dečkom, a jedan detalj oduševio je sve

Glumica se prošetala ulicama Los Anđelesa sa svojim emotivnim partnerom

  • 3
Selma Blair Selma Bler; Foto: Profimedia

Holivudska glumica Selma Bler (47) izgledala je ženstveno u retro, roze haljini u šetnji nakon ručka sa koleginicom iz filma "Opasne namere" Sarom Mišel Gelar (42).

Mnogi komentarišu da je haljina koralne boje, dužine do kolena, na njoj izgledala sjajno, a imala je i bele dugmiće koji su se slagali sa belom kragnom.

Nosila je malu crnu "Šanel" torbicu koju je uparila sa baletankama. Glumica je imala braon "Ray Ban" naočare, kao i štap pomoću koga se lakše kreće.

Glumica je "uhvaćena" i u romantičnom poljupcu sa svojim partnerom Ronom Karlsonom (73), a tokom nežnosti sa njim, svi su primetili da Selma nije mogla da sakrije smešak.

Selma je nedavno raskinula sa Dejvidom Lajonsom (43) i započela novu romasu sa starom simpatijom, Ronom.

Glumica je nekoliko puta iskreno govorila o svojoj borbi sa ozbiljnom bolešću, multipla sklerozom koja joj je dijagnostikovana u oktobru 2018. godine.

Selma Blair Selma Bler i Ron Karlson; Foto: Profimedia

- Sredstva za ublažavanje simptoma nisu pomogla i osećam se sve gore i gore - rekla je glumica u oktobru 2019. godine, navodeći da joj je preporučeno da ide na agresivnu hemoterapiju.

Rekla sam da to ne želim da radim, jer ne želim da uništim svoje telo. Zašto bih u svoje telo ubacivala tu užasnu drogu, hemioterapiju? Pa nemam rak - rekla je tada glumica koja je, ipak, uzela manju dozu hemioterapije pre nego što su joj presađene matične ćelije.

Bler ima osmogodišnjeg sina Artura sa njenim modnim dizajnerom i bivšim dečkom Džejsonom Bleikom (50).

Video: Bred sa Dženifer sada radi isto i što je radio i sa Anđelinom?

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA