≫ 

Sulejman i Šeherzada dobili drugo dete

Berguzar Korel i Halit Ergenc su dobili drugo dete, pišu turski mediji

  • 0
Berguzar korel Foto: Instagram/berguzarkorel

Turska glumica Berguzar Korel (37) poznatija na našim prostorima kao Šeherezada iz serije "1001 noć" dobila je drugo dete s glumcem Halitom Ergencom (49), pišu turski mediji.

Onur iz serije, poznatiji i kao sultan Sulejman Veličanstveni i ona već imaju sina Alija (8). Glumica je već pričala o tome da žudi za proširenjem porodice, a želja im se ostvarila.

Serija "Hiljadu i jedna noć" govori o fatalnoj ljubavi između prekrasne Šeherezade i Onura koji je njenu ljubav i odanost pokušao da kupi plativši lečenje njenog sina.

Na setu te sapunice hemija je prštala ispred i iza kamera, a glavni gčumci, Berguzar Korel i Halit Ergenc, su se fatalno zaljubili i napustili svoje dotadašnje partnere. Halit je tada bio u braku s glumicom Gizem Sojsaldi (36).

S druge strane, Berguzar je ostavila dečka bez mnogo drame. Par se venčao 2009., a vesti o njihovom venčanju punile su naslovnice u turskim i svetskim medijima.

Iako danas žive u idili, njihov brak popratilo je i nekoliko skandala.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on

S obzirom da je njihova ljubav planula na setu, Berguzar nije bilo svejedno kada je Halitova partnerka u uspešnoj seriji "Sulejman Veličanstveni", postala prekrasna Merijem Uzerli (36), poznatija kao Hurem.

Turski mediji brujili su o njenim ljubomornim ispadima i potencijalnoj Halitovoj neveri, a Berguzar je posećivala bračnog terapeuta.

Iako su svi mislili da je braku tada došao kraj, par je odlučio da se bori za svoj brak. I uspeli su.

Ona je u trenutku kada je zatrudnela po drugi put napisala na Instagramu:

- Ne mogu da opišem našu sreću, trudnoća je blagoslovljeno stanje i upravo se tako i osećam. Jako smo srećni i zahvaljujemo svima na lepim željama - izjavila je glumica kada je otkrila svojim obožavaocima i medijima da je u drugom stanju.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on

Šarmantna glumica je u nedavnom intervjuu istakla da bi volela da postane mama devojčice i da je već izabrala ime za nju - Lejla. Ispostavilo se, međutim, da ona ponovo nosi dečaka, što je jednako obradovalo glumicu. Na pitanje plaši li je što će kod kuće biti okružena isključivo muškarcima odgovorila je:

- Nisam nimalo uplašena. Štaviše, činjenica da ću u kući imati trojicu muškaraca i da će me svi oni voleti čini da se osećam divno - rekla je.

Ona je istakla i kojim vrednostima će učiti svog sina.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on

-  Na stranu to što je dečak, biću uz njega kako bi izrastao u dobru osobu. To isto radim sa Alijem. Učim ga, baš kao što ću učiti i njegovog brata, da je važno poštovati sve ljude, bez obzira na pol, jezik kojim govore, religiju, boju kožu, seksualnu orijentaciju ili odeću koju nose  - zaključila je Berguzar.

Par se još uvek nije oglasio, niti su objavili ime svog mališana.

Oni su danas jedan od najslavnijih parova u Turskoj. Imaju armije obožavatelja, a Halit svoju suprugu u medijima opisuje najlepšim rečima i govori o njoj kao o ženi s kojom ima sve što želi.

Video: Kako je Orlando Blum došao kao melem na rane Keti Peri

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA