≫ 

Samo s njom Dikaprio je bio 5 godina, na ovoj guzi zaradila je milione, a danas živi skroz drugačije

"Odlučila sam da više ne želim da se uništavam cigaretama, alkoholom i preopterećujem poslom. Postala sam svesna stvari koje ne želim više da gledam ni konzumiram", rekla je Žizel 14 godina nakon raskida sa Leonardom, u velikom intervjuu za Porter Magazin.

  • 5
Gisele Bundchen, Tom Brejdi, Tom Brady, Žizel Bundšen Žizel Bundšen na Kostariki, 14. marta 2020. godine, Foto: MiamiPIXX/CPR/BACKGRID/Profimedia

Žizel Bundšen (39) punih 14 godina bila je na 1. mestu najplaćenijih manekenki na svetu, što je njen najveći poslovni uspeh.

Kada je u pitanju ljubav, mnogi i dalje kao primer za to navode to što je jedina žena na planeti koja je Leonarda Dikaprija uspela da sačuva punih 5 godina, što je i dalje njegova najduža veza u životu.

Dikaprio je Bundšenovu "snimio" tokom revije, poslao joj je cveće, ali pokušaj udvaranja nije uspeo jer je lepotica tada bila sa modelom Skot Barnhilom. Zanimljivo, dok se udvarao Žizel, Leonardo je bio sa bogatašicom Paris Hilton.

No, kada su Žizel i Skot raskinuli, sa Leonardom ju je spojio zajednički prijatelj i počela je jedna od najintrigantnijih romansi koju Holivud pamti.

Godine 2000. potvrdili su vezu. Pričalo se da samo Žizel može smiriti Leonarda i odvesti ga pred oltar. Zaista, sve je išlo u tom smeru, naročito nakon što je par proslavio 5 godina veze, što je i dalje glumčeva najduža veza u životu.

Ipak, posle 5 godina došlo je do raskida. Navodno, Dikaprio nije želeo da se skrasi, a ona je želela porodicu.

Gisele and Leonardo Dicaprio Leonardo i Žizel u vreme ljubavi, Foto: Francis Specker/Alamy/Profimedia

Žizel je tek 2019. godine progovorila o razlozima raskida, 14 godina nakon što se on desio.

Odlučila sam da više ne želim da se uništavam cigaretama, alkoholom i preopterećujem poslom. Postala sam svesna stvari koje ne želim više da gledam ni konzumiram - rekla je Žizel u velikom intervjuu za Porter Magazin.

- Jesam li u toj želi za promenom i ozbiljnošću bila sama? Na kraju, se nažalost pokazalo da jesam - objasnila je ova Brazilka, misleći na to da njen tadašnji partner ipak nije hteo da se uozbilji.

- Prestala sam da osećam bilo šta, i pokušavala sam da se umrtvim cigaretama, alkoholom i preteranom količinom posla. Da li sam bila sama u nastojanjima da istražim sebe i život, dok je on ostao na istome? Nažalost, odgovor je "da!. Ja sam pokušavala da se izborim sa svojim problemima, on nije - priznala je tada Žizel.

Lepa Brazilka je, na svu sreću, 2006. godine pronašla ljubav svog života.

Upoznala je Toma Brejdija (42), slavnog sportistu, i ljubav je planula. Međutim, nakon dva meseca veze saznala je da Tom čeka dete sa bivšom.

Kako je rekla, svet joj se srušio. Reč je o Bridžet Mojnahan sa kojom je Tom u vezi bio od 2004. do 2006. godine.

Nakon dva meseca veze sa Tomom saznala sam da očekuje dete sa bivšom devojkom. Već sutradan sve novine su pisale o tome. Tada mi se svet preokrenuo - napisala je manekenka u svojoj knjizi “Lessons: My Path To A Meaningful Life”.

Bridžet je ostala trudna krajem novembra ili početkom decembra 2006. godine, a Žizel je Brejdija upoznala na sastanku na slepo baš tog decembra.

Međutim, Žizel je odlučila da ostane uz Toma kojem je tada, kako je priznala, najviše trebalo ljubavi i podrške.

Tom je ubrzo dobio sina Džeka, što je njega i Žizel inspirisalo da vrlo brzo zasnuju i svoju porodicu.

Par se venčao 2009. godine na Kostariki, gde se par i sada odmara, a odakle i jesu fotografije koje vidite, nastale juče, 14. marta 2020. godine.

Žizel i Tom imaju dvoje dece - sina Bendžamina i ćerku Vivijan, a njihova ljubav važi za jednu od najlepših u svetu slavnih.

- Imamo neverovatan odnos. Srećan sam čovek. Blagosloven sam što sam kroz celu aferu imao podršku porodice, a posebno njenu podršku. Bezuslovno se podržavamo i uvek će tako biti. Srećan sam što sa svojom životnom partnerkom imam tako neverovatan odnos. Mislim da to niko nikad neće uništiti - prokomentarisao je Tom odnos sa Žizel.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA