≫ 

Mišel Fajfer treningom protiv korona virusa: Ovako je pružila podršku svetu

Glumica u 62. godini vodi računa o izgledu i zdravlju, bez obzira na okolnosti

  • 0
Mišel Fajfer

Mišel Fajfer/Foto: Instagram/michellepfeifferofficial

Glumica Mišel Fajfer (61), jedna od najlepših holivudskih glumica, na originalan je način pružila podršku svima u ovim teškim trenucima tokom pandemije korona virusa (COVID 19).

Iako je ušla u sedmu deceniju, glumica uvek iznova oduševljava svojim izgledom, a ovaj put se obratila pratiocima na Instagramu selfijem koji je napravila nakon vežbanja.

- Da, ponovo na traci i izgledam još više kao neki ludak. Ne osećam se baš euforično danas. Šaljem ljubav, podršku i zahvalnost svim mojim prijateljima Amerikancima i ljudima širom sveta. U ovome smo zajedno - poručila je Mišel.

Mišel je u crnoj majici, znojava nakon treniranja, a u pozadini se vidi i traka kojoj se, kako kaže, vratila. Iako je u 62. godini, i dalje izgleda sjajno i malo ko bi joj uopšte i dao toliko godina.

Objavu slavne glumice lajkovale su i Naomi Kembel, Džulijan Mur i mnogi drugi, te joj poručili da izgleda odlično i da pazi na sebe u ovim vremenima.

Podsetimo, smrtonosni korona virus već je nedeljama glavna tema svih svetskim medija. U Srbiji je u nedelju uveče, 15. marta, proglašeno vanredno stanje. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) on

 

Video: Pokušala sam sa 2 doktora: Hajdli Klum ima groznicu, nije uspela da se testira na koronu

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA