Emotivne objave svetskih lepotica za 44. rođendan najvoljenije žene Holivuda

Riz Viterspun je napunila 44. godine, a ove slavne koleginice su joj čestitale rođendan na društvenim mrežama

  • 0
Riz Viterspun, Dženifer Aniston Foto: Instagram/jenniferaniston

Američka glumica Riz Viterspun je juče napunila 44 godine i divan dan proslavila je na originalan način, a ove slavne holivudske ličnosti su joj čestitale rođedan.

Riz je za rođendan bila okružena svojom porodicom, voljenim ljudima, ali je takođe primila rođendanske čestitke od svojih dragih holivudskih koleginica.

Ona je za svoj rođendan okačila fotografiju sa svojom porodicom, a ispod napisala emotivnu poruku:

- Jedan od najboljih rođendana ikada. Toliko promišljenih, lepih, emotivnih poruka sam primila od mnogo vas – započela je glumica.

- Pesme, skuvana jela, fantastičan performans mog prijatelja, duga šetnja u prirodi sa mojim voljenima, svi su pokloni od srca – rekla je Riz.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

- Hvala vama svima koji me činite tako voljenom, ja sam veoma srećna žena – zaključila je.

Čestitkama su se pridružile mnoge glumačke zvezde, a među njima su se našle i dve holivudske miljenice.

Američka glumica Dženifer Aniston (51) je objavila zajedničku fotografiju na kojoj se grli sa svojom prijateljicom na Instagram Stori i napisala:

- Šaljem ti sve zagrljaje ovog sveta koje smem da ti dam u ovom trenutku – napisala je Dženifer, misleći na "virtuelni zagrljaj" jer se zbog korona virusa nalazi u samoizolaciji.

- Jedva čekam da stvarno upadnem u taj zagrljaj - dodala je Aniston.

Još jedna koleginica se pridružila čestitkama i napisala:

- Draga Riz, srećan rođendan. Tako si voljena. Šaljem ti virtuelne zagrljaje i poljupce -  napisala je slavna Nikol Kidman (52).

Glumica Natali Portman (38) je postavila fotografiju koja je uslikana prošle godine na koktel žurki u Holivudu, na kojoj se Riz i ona ludo zabavljaju, a ispod je napisala kratku, ali jasnu poruku:

- Srećan rođendan prijateljice - napisala je Natali Portman.

Glumica Keri Vašington (43) je objavila "bumerang" video snimak u kom zajedno sa Riz Viterspun šalje poljupce ka kameri, a zatim se pridružila čestitkama i napisala:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Kerry Washington (@kerrywashington) on

- Hvala što sanjaš velike snove, hvala što hrabro hodaš, hvala što uvek plivaš u istini i podstičeš je. Hvala što živiš punim plućima i što ludo voliš. Hvala ti što tako jako sijaš, praveći mesto da i drugi sijaju pored tebe. Volim te. Šaljem ti velike rođendanske poljupce - zaključila je Keri.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA