30 godina kasnije nema šanse da biste prepoznali luckastu prostitutku iz "Zgodne žene"

Posle 30 godina od snimanja filma "Zgodna žena" otkrivamo šta radi glumica Lora San Džakomo koja je tumačila ulogu Kit De Luke

  • 0
Laura San Giacomo, Džulija Roberts Džulija Roberts i Lora San Džakomo; Foto: Profimedia/Touchstone Pictures / AFP

Američka glumica Lora San Džakomo (57), koja je tumačila ulogu Kit De Luke, najbolje prijateljice Džulije Roberts (52) u filmu "Zgodna žena", je nakon filma postala planetarno popularna, a evo gde je i šta radi trideset godina kasnije.

“Zgodna žena" je bio jedan od najpopularnijih filmova 90-ih, a svetski hit ove godine slavi veliki 30 rođendan.

Glavne uloge u filmu su tumačili čuvena Džulija Roberts i holivudski šmeker Ričard Gir (70), a u to vreme su bili omiljeni par na filmu. Osim njih i ostatak ekipe je bio je dosta zapamćen i popularan.

Glumica Lora San Džakomo glumila je Kit De Luku, najbolju prijateljicu glavne devojke iz filma.

Upravo je Kit upoznala Vivijen sa svetom prostitucije, a u filmu su devojke bile i cimerke. Laura je odigrala jednu od najboljih sporednih uloga 90-ih, a njene izjave i danas se citiraju.

Nakon "Zgodne žene" Lora je glumila u brojnim filmovima i TV serijama.

Od 1997. do 2003. godine glumila je glavnu ulogu u seriji "Slobodni strelci", a bila je nominovana za Zlatni globus.

Nakon što je serija prestala da se prikazuje, pojavila se u nekoliko gostujućih uloga. Retu Rodrigez je glumila u seriji "Spas za Grejs" u čak 47 epizoda, a pojavila se i u seriji "NCIS".

Osvojila je "Spirit" nagradu za najbolju sporednu glumicu, koju svake godine dodeljuje neprofitna organizacija "Film Independent".

Lora se udavala dva puta, prvi put za glumca Kamerona Daja (60) s kojim je bila u braku od 1990. do 1998. godine sa kim ima sina Majsona Daja (24) koji boluje od celebralne paralize.

Laura San Giacomo Lora San Džakomo; Foto: Profimedia/The Mega Agency

Za drugog supruga takođe glumca Meta Adlera (53) se udala 2000. godine i dan danas su u braku.

Ona danas živi u San Fernando dolini u Los Anđelesu sa svojim suprugom i sinom, a u poslednje se posvetila svojim brojnim hobijima... Jahanju konja, gimnastici, klizanju na ledu, baletu, tenisu, golfu, a naučila je da svira i klavir.

Često se bavi humanitarnim radom, a pomaže pre svega deci sa posebnim potrebama.

Osnivač je “Chime Charter” Osnovne škole za svu decu, uključujući i decu sa posebnim potrebama. Škola ima skoro 700 učenika i oni su raspoređeni u osam razreda.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA