≫ 

Vozač ništa ne sme da takne golom rukom! Džej Lo u panici zbog korone, a ova slika to i dokazuje

Pop pevačica i bivši bejzbol igrač su uslikani dok su izlazili iz teretane koja je u njihovom vlasništvu, a koju su zatvorili zbog pandemije Covida-19. Međutim, ne i za njih dvoje

  • 2
Dzenifer Lopez, Aleks Rodrigez Dženifer Lopez; Foto: Profimedia

Američka pevačica, glumica i producentkinja Dženifer Lopez (50) je uslikana dok je izlazila iz svoje teretane u Majamiju sa svojim verenikom i bivšim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom (44).

Dženifer je ponovo pokazala zategnut stomak u crvenom kratkom topu i šarenim helankama sa visokim strukom, dok je išla na trening sa verenikom.

Iako je ova teretana zatvorena za javnost zbog pandemije korona virusa koji hara svetom i policijskog časa koji je na snazi u SAD-u, poznati par vežba u njoj, ali je pre toga urađena kompletna dezinfekcija iste.

- Ova teretana je zatvorena, ostanite kod kuće, ostanite bezbedni – pisalo je na zadnjim vratima teretane, koju su Dženifer i Aleks često posećivali pre vandrednog stanja.

Crveni sportski top i helanke su otkrile njenu zategnutu figuru i ruke, ali može se primetiti da se Dženifer malo ugojila za vreme karantina, pa nije ni čudo što je požurila u teretanu.

Nosila je velike pilotske naočare, kosu podignutu u punđu i vodu u ruci.

Njih je iz teretane pokupio lični vozač koji je nosio zaštitnu masku na licu i dok su Dženifer i Aleks trenirali, vozač je dezinfikovao je auto.

On je vlažnim maramicama brisao kvake na automobilu, a potom je maramicama otvorio vrata pevačici da uđe.

Dzenifer Lopez, Aleks Rodrigez Vozač Dženifer Lopez; Foto: Profimedia

Dženifer i Aleks su u samoizolaciji u Majamiju i tamo provode slobodno vreme s decom koju imaju iz prethodnih brakova.

Aleks ima dve ćerke Natašu (15) i Elu (11) iz braka s bivšom suprugom Sintijom Skurtis, dok Dženifer Lopez ima blizance Maksa i Emu (12) iz trećeg braka s Markom Entonijem.

Video: Džej Lo zamešala u uskoj haljini: Posle 12 sekundi desio se preokret i svi su ludi za ovim snimkom!

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA