Viktorija i Dejvid Bekam se od korone kriju u karantinu vrednom 6,7 miliona evra

Dejvid i Viktorija Bekam se trenutno nalaze u samoizolaciji sa svojom decom u Engleskoj

  • 0
Dejvid i Viktorija Bekam, Vila Cotswolds Foto: Profimedia

Bivša fudbalska zvezda Dejvid Bekam (44) i njegova supruga i modna dizajnerka Viktorija Bekam (45) su zavučeni u svom luksznom domu za vreme karantina zbog pandemije korona virusa.

Poslednjih nedelja neodoljivi članovi ove porodice, Romeo (17), Kruz (15), i Harper (8) su dokumentovali njihov boravak u vili od 6, 7 miliona evra.

Njihov najstariji sin Bruklin (21) je u samoizolaciji sa svojom devojkom Nikolom Pelc (24) u Americi, dok su ostala deca sa roditeljima u Engleskoj.

Oni su sa fanovima na Instagramu podelili fotografije na kojima eksperimentišu u kuhinji, igraju se u dvoristu, a Dejvid je čak i obrijao glavu krajem prosle nedelje i sve to zabeležio kamerom.

Dejvid Bekam, David Beckham Foto: Instagram/davidbeckham

Kako je vreme šrom Britanije sve toplije, Bekamovi mogu konačno da iskoriste svoje veliko dvorište ispred vile u kom imaju bazen, estonsku saunu i parno kupatilo.

Dejvid i Viktorija Bekam, Vila Cotswolds Vila Cotswolds; Foto: Profimedia

Što se tiče dnevne sobe, unutra su drvene grede koje idu preko plafona, tamni tepih na kockice, puno sveća i ogromni kamin koji dodaje efekat opuštenog ambijenta.

U drugoj veoma stilski opremljenoj sobi se nalazi kućni bioskop, sa sedištima koja se obaraju, držacima za kokice i prigušenim svetlima.

Kruz ima svoj klavir u sobi, a druga deca su na društvenim mrežama nedavno podelila kako voze kvadove.

Kao i većina familija širom zemlje, Dejvid i Viktorija su preuzeli obavezu na sebe da obrazuju svoju decu kod kuće za vreme karantina i pridruzili se ostalim poznatim ličnostima koje urgiraju svima da ostanu kod kuće i spasu život sebi i drugima.

Dejvid Bekam, deca, tapšanje Printskrin: Instagram/davidbeckham

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA