≫ 

Ima 490.000.000 dolara, a za vreme korone ne plaća radnike: Ekipa besna, od voditeljke ni glasa

Voditeljka svojim zaposlenima za vreme krize navodno čak i smanjuje platu

  • 0
Dženifer Aniston, Elen Dedženeris Dženifer Aniston i Elen Dedženeris, Printskrin: Youtube/TheEllenShow

Jedna od najpopularnijih televizijskih ličnosti, voditeljka Elen Dedženeris (62) se usred pandemije korona virusa karantina, svakodnevno javlja svojim gledaocima i obožavateljima iz svog luksuznog doma u Los Anđelesu.

Međutim, njen studijski tim sa kojima inače radi na emisiji je veoma revoltiran jer je njihova plata trenutno nepoznanica.

Glavna ekipa emisije "Ellen Degeneres Show" koju čini trideset ljudi, više od mesec dana nije dobilo nikakvu informaciju o svojim platama, radnom vremenu i ostalim uslovima rada u ovim vremenima, pišu strani mediji prema tvrdnjama pojedinih zaposlenih.

Situaciju je pogoršala činjenica je da Elen angažovala spoljnu firmu koja joj pomaže oko emitovanja emisije iz njenog doma u Kaliforniji za vreme Covida-19.

Dva izvora, koja su želela da ostanu anonimna su izjavila da su dobili vrlo malo informacija od početka vandrednog stanja i nekoliko telefonskih poziva od ljudi s viših pozicija, koji im nisu ništa previše otkrili.

Tek od voditelja produkcije su saznali da ih očekuje smanjenje plata i to od 60%, dok će emitovanje emisije biti nastavljeno.

To se sve dešava u vreme dok kruže priče da je Elen potpisala godišnji ugovor za emitovanje od 87,5 miliona dolara, a njena imovina se procenjuje na vrtoglavih 490 miliona dolara i zaposleni očekuju da im bar ona izađe u susret.

PR televizijske kuće “Warner Bros” koja stoji iza emisije, je izjavio za medije da ekipa još uvek prima platu, iako im je radno vreme skraćeno.

- Naši izvršni producenti su posvećeni brizi o našim zaposlenicima i ekipi pa su pre svega imali njih na umu dok su donosili odluke - izjavio je PR.

Uprkos tome izvori tvrde da tokom poslednje dve nedelje nisu dobili informaciju koliko će i kako tačno biti plaćeni.

Sve je dodatno uznemirila vest da su zaposleni sličnih i jednako uspešnih emisija dobili svoje redovne plate i da je voditelj Džimi Kimel svojoj ekipi platu isplatio iz sopstvenog džepa, pa su zbog toga ljuti na voditeljku jer ona nije donela istu odluku kako bi pomogla svojim kolegama.

Ispod teksta pogledajte video snimak kako izgleda njena emisija koju snima od kuće za vreme pandemije korona virusa.

Video: Vučić: Molim privatnike da ne otpuštaju radnike

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA