≫ 

Ovo je jedina Kardašijanka koja nema operisanu guzu, a ima diplomu

Kortni Kardašijan slavi 41 godinu u izolaciji za vreme karantina zbog korona virusa

  • 3
Kortni Kardasijan Kortni Kardašijan, Foto: Instagram

Najstarija sestra iz klana Kardašijan, Kortni slavi 41. rođendan u karantinu za vreme korona virusa.

Kortni svim silama pokušava da pobegne iz centra pažnje, a strani mediji su je često okarakterisali kao manje popularnu od svojih sestara.

Izgleda da je Kortni jedina koja je s obe noge na zemlji i želi da se povuče iz rijaliti šoua "Keeping Up With The Kardashians" koji traje već 13 godina i snima dešavanja u njihovoj porodici.

Rođena je u Los Anđelesu gde je pohađala katoličku školu. Po završetku srednje škole preselila se u Dalas, gde je dve godine studirala na Univerzitetu "Southern Methodist".

Potom je otišla u Arizonu, gde je dobila diplomu i ona je jedina koja je školovana od svih sestara iz Kardašijan-Džener porodice.

Prema komentarima obožavatelja porodice Kardašijan na društvenim mrežama, upravo je Kortni omiljena među publikom. Čini se da je tome doprinela njena jednostavnost i to što nije preterala sa plastičnim operacijama.

Kortni nikada nije otišla “pod nož” pa je zadržala prirodan izgled. Takođe, od svojih sestara se razlikuje po tome što nije preterala s operacijom guze i ima "normalan" izgled tela.

Publici je poznata još od 2005. godine zbog serije “Filthy Rich: Cattle Drive” gde je s majkom Kris Džener (64) i sestrama Kloi (35), Kendal (24), Kajli (22) i Kim (39) otvorila nekoliko butika po SAD-u, a kao glumica se pokazala i u sapunici “One Life to Live” iz 2011.

Od 2007. godine njena porodica je dobila jedinstvenu priliku da snima svoj sopstveni rijaliti šou koji ih je proslavio i zbog kog su se obogatile.

Od 2006. do 2015. godine je bila u vezi sa Skotom Disikom (36), koji je trenutno u vezi sa Sofijom Riči, ćerkom Lajonela Ričija.

Upoznala ga je u Meksiku na žurci zajedničkog prijatelja i s njim je dobila troje dece, a raskid joj je veoma teško pao, iako ga je ona inicirala.

Kardašijanka čije se bogatstvo procenjuje na 35 miliona dolara ove dane provodi u karantinu s decom u svojoj vili u gradu Kalabasasu nadomak Los Anđelesa.

Video: Kortni Kardašijan je objasnila kako preboleti super frajera za nekoliko dana

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    19. april 2020 | 16:56

    Ipak je prirodna lepota osveženje za oči, a modeli iz izloga i ove operisane malo u stranu i nemojte mi zaklanjati uživanciju u prirodnim lepotama.

  • Haha

    20. april 2020 | 10:58

    Zar Kim nema pravni😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA