≫ 

Srpski glumac raskinuo sa ćerkom Vesne Čipčić, pa smuvao njihovu prelepu koleginicu

Ćerka Vesne Čipčić je tri godine bila u vezi sa kolegom Radovanom Vujovićem, ali o toj ljubavi nisu mnogo govorili u javnosti

  • 5
Aleksandra Anja Alač Anja Alač, Foto: Instagram/anja_alac

Ćerka poznatih dramskih umetnika Vesne Čipčić (66) i Aleksandra Alača (59), srpska glumica Anja Alač (32), proslavila se ulogama u ostarenjima "Ruža vjetrova","Montevideo", "Miris kiše na Balkanu" i mnogim drugim.

Iako o privatnom životu malo govori, ono što je poznato jeste da je 3 godine bila u vezi sa 4 godine starijim kolegom, glumcem Radovanom Vujovićem (36).

No, par je raskinuo, a Radovan je sreeću pronašao pored njihove koleginice, glumice Milene Radulović, koja je od njega mlađa 11 godina.

Milena i Radovan su već nekoliko godina u vezi, a otkrili su da su jedno drugom najveća podrška.

- Milena je sada oformljena glumica i trenutno snima film u Rusiji, a ima posla i kod nas. Drago mi je što ostvaruje internacionalnu karijeru. Jedno drugo savetujemo i saradnici smo jednako kao što smo partneri. U svakom slučaju, posao ne utiče na našu vezu - rekao je Radovan u jednom intervjuu.

Očekivala sam da će mnogima biti zanimljivo da pišu o mojoj vezi sa Radovanom, tim pre što je on u zenitu karijere. Ako me je neko naučio koliko mora da se radi da bi se stiglo do cilja, onda je to on. Perfekcionista je, kod njega nema uljuljkivanja u trenutnom uspehu, već samo želja da se uči i ide dalje - rekla je Milena jednom prilikom za "Hello".

Dosta vremena provodimo zajedno i imamo niz zajedničkih interesovanja. O braku i deci još uvek ne razmišljamo, biće vremena i za to - zaključila je tada lepa glumica.

Inače, Milena dolazi iz imućne porodice, a na premijer filma "Balkanska međa" pojavila se u haljini stranog brenda koja vredi oko 1000 evra. Glumičin otac je bogat i imućan čovek, ali ona o tome ne govori javno.

Lepa Anja je pre više od 10 godina navodno bila u vezi i sa glumcem Milošem Bikovićem. Zajedno su studirali, a njihova veza je počela iz prijateljstva.

Nakon raskida Anja i Miloš su ostali u dobrim odnosima.

Video: Pitali smo jednog od najboljih mladih glumaca da li bi birao ljubav ili karijeru, a njegov odgovor je divan

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V4

    24. april 2020 | 14:45

    Anja ribetine u odnosu na ovu providnu sa nosem Batića

  • Ss

    24. april 2020 | 17:57

    Anja je meni baš slatka devojka, ne znam šta vide u ovom Radovanu, nije nešto lep, niti simpatičan. Anja može da nađe mnogo lepšeg dečka!

  • Ana

    24. april 2020 | 16:35

    Anja je bas ruznjikava, nije ni malo nasledila lepotu majke koja je bila prava lepotica u tim godinama. Steta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA