Vil Smit posle 30 godina okupio ekipu hit serije "Princ sa Bel Era", ovaj put virtuelno

Holivudski miljenik se proslavio ulogom u seriji koja se emitovala pre 30 godina, a sada je ponovo okupio ekipu sa seta

  • 1
Vil Sit, Princ sa Bel Aira, Bel Era Virtuelno okupljanje na inicijativu Vila Smita/Printskrin: Youtube/TODAY

Ekipa kultne serije "Princ sa Bel Era" se opet okupila, i to 30 godina kasnije, kod holivudskog miljenika Vila Smita (51) u emisiji uživo koju vodi iz svog doma zbog pandemije korona virusa.

Na inicijativu slavnog Vila Smita, glumci iz ove humoristične serije su opet na okupu, a obožavatelji su presrećni zbog toga.

Vilova emisija koju strimuje putem interneta i aplikacije Snap Chat "Will At Home" uvek okuplja popularne holivudske zvezde, a ovog puta su to bile njegove kolege iz serije zbog koje se proslavio.

Glumac ceo projekat vodi iz svog doma, gde se nalazi u izolaciji sa svojom porodicom i non-stop podseća svoje obožavatelje da ostanu kod kuće za vreme krize.

Ovog puta gosti su bili članovi ekipe i glumci: Tatjana Ali, Alfonsa Ribiera, DJ Džezi Džef, Karin Parsons, Dženet Hjubert i Džosefa Marcela. Ovom prilikom odali su čast pokojnom kolegi Džejmsu Averiju, koji je preminuo pre sedam godina od komplikacija nakon teške operacije srca.

The Fresh Prince of Bel-Air, Princ sa Bel Era, Vil Smit, Will Smith Princ sa Bel Era/Foto: Profimedia/IFTN/United Archives

Serija se emitovala od 1990. do 1996. godine i imala je šest sezona. Nakon nje, Vil Smit je postao ogromna glumačka zvezda, koja i dan danas snima najuspešnije bioskopske hitove.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA