Lepa Gal Gadot proslavila 35. rođendan, prijatelji i porodica joj priredili iznenađenje

Izraelska glumica je zbog celokupne situacije proslavila rođendan u društvu bliskih prijatelja i svog supruga

  • 1
Gal Gadot Gal Gadot/Foto: Instagram/gal_gadot

Izraelska glumica Gal Gadot (35) je proslavila svoj 35. rođendan ispred svoje vile u Los Anđelesu, nakon što ju je grupa prijatelja iznenadila tokom izolacije zbog pandemije korona virusa.

Gal, koja je najpoznatija po ulozi "Wonder Woman" vreme u karantinu provodi sa svojim suprugom Jaronom Varsanom i sa njihove dve ćerke u Kaliforniji, a upravo joj je muž organizovao rođendansko iznenađenje.

Prijatelji su došli ispred njene vile sa hranom i počeli su da je dozivaju, kada je izašla Gal sa svojim suprugom i prijatno se iznenadila. Ona nije mogla da veruje da su u ovo krizno vreme prijatelji odlučili da joj prave društvo tog posebnog dana.

Svi su bili na distanci od jednog metra i neki od njih su imali zaštitne maske na licu. Gal je na sebi imala široki, maslinasto zeleni kombinezon i svi su bili u ležernom izdanju.

Inače, Gal je sa 18 godina postala Mis Izraela 2004. godine, a dve godine kasnije je počela da studira pravo, dok je uporedo gradila svoju manekensku i glumačku karijeru.

Prva svetski poznata uloga joj je bila u filmu "Fast&Furious" gde je tumačila ulogu Žizel Jašar, koja ju je proslavila u Holivudu.

Nakon toga je dobila priliku da glumi glavnu ulogu u filmu "Wonder Woman", jer je reditelj Zek Snajder u njoj video veliki potencijal.

Najnoviji film o "Wonder Woman" je trebalo da se pojavi u bioskopima u avgustu ove godine, ali se još ne zna hoće li se to dogoditi s obzirom da je pandemija korona virusa aktivna širom sveta.

2018. godine Gadot se našla na listi 100 najplaćenijih glumica na svetu, gde se rangirala veoma visoko.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA