Benu Afleku na kućnu adresu, pod pratnjom naoružanih ljudi, dostavljen skupoceni dijamant!

Ben Aflek je primio pošiljku od jedne firme koja prevozi samo skupe dijamante, metale ili umetnine...

  • 1
Ben Aflek Ben aflek: Foto: Profimedia

Holivudski šmeker Ben Aflek (47) je juče primio delikatnu pošiljku u svoju vilu u Los Anđelesu.

Naime, holivudski paparaci su uslikali crni kombi i čoveka iz obezbeđenja, koji je nosio crnu masku na licu i bio je naoružan, ispred Aflekove vile u Brentvudu.

Njegovu pošiljku je dostavila firma "Malca-Amit Armored", koja je specijalizovana za otpremanje plemenitih metala, dijamanata, nakita, likovnih umetnina i dragocene imovine.

Kada su videli ovu fotorgrafiju, svetski mediji, ali i obožavatelji su se pitali šta je to stiglo na Aflekovu adresu i da li je to možda verenički prsten za njegovu novu devojku.

Ben je odnedavno u vezi sa kubansko-španskom glumicom Anom de Armas, s kojom je upoznao na snimanju erotskog trilera "Deep Water", gde su glumili bračni par. Ne kriju koliko su zaljubljeni, a pre pandemije korona virusa, su otišli na romantično putovanje u njenu rodnu Kubu, a posetili su i Kostariku.

Ben Aflek Jedan od dostavljača, Foto: Profimedia/Backgrid USA

Holivudski paparaci ih već nedeljama jure po Los Anđelesu i uslikali su ih više puta, čak i dok su se ljubili, a nedavno je i zvanično stigla potvrda o njihovoj vezi, iako se već mesecima zna da su zajedno. Novopečeni par je Anin rođendan proslavio na jednom imanju u pustinji, a ona je i zvanično objavila da su zajedno, tako što je postavila zajedničku fotografiju sa proslave rođendana.

Glumica je objavila niz fotografija gde se vidi ona, torta, pinjata, imanje na kom su boravili, ali i muškarac u čijem zagrljaju uživa.

Oskarovac je toliko očaran svojom novom devojkom i želeo je da je upozna sa svojom decom, ali ga je bivša supruga Dženifer Garner, s kojom je bio u braku 13 godina zamolila da još sačeka.

Najverniji fanovi ne prestaju sa nagadjanjima o tome da li će Aflek uskoro veriti svoju novu devojku i željno išekuju da vide šta će se dogoditi, dok drugi kažu da je glumc možda samo kupio skupu sliku.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA