≫ 

Neverovatan izgled Adel: Objavila sliku u mini haljini, pogledajte kako izgleda sa 45 kg manje

"Izgledaš neverovatno", "Ovaj gubitak je šokantan", "Da li si to stvarno ti?", "I ovo ruši internet za 3... 2... 1!", "Prelepa si", "Ma, to je moja devojka!", neki su od  preko 61.000 komentara za svega 4 sata

  • 1
Adele Adel nekada, sa kilogramima viška, Foto: Profimedia

Slavna Adel juče je, 5. maja, napunila 32 godine, a potom je na Instgaramu podelila privatnu fotografiju kako bi se zahvalila svima koji su joj slali rođendanske čestitke.

- Hvala vam na ljubavi i rođendanskim željama. Nadam se da ćete svi ostati sigurni i zdravi tokom ovog ludog vremena. Želela bih da se zahvalim svim medicinskim radnicima koji nas čuvaju dok rizikuju svoje živote! Vi ste zaista naši anđeli - napisala je Adel uz fotografiju.

"Mislim, da li se šališ sa mnom?", napisala joj je manekenka Krisi Tajgen, supruga Džona Ledženda, očigledno šokirana izgledom pevačice.

I ostali komentari slični su ovom, s obzirom na to da je Adel smršala neverovatnih 45 kilograma i da izgleda neverovatno dobro i sveže.

"Izgledaš neverovatno", "Ovaj gubitak je šokantan", "Da li si to stvarno ti?", "I ovo ruši internet za 3... 2... 1!", "Prelepa si", "Ma, to je moja devojka!", neki su od  preko 61.000 komentara za svega 4 sata.

Pogledajte kako Adel sada izgleda:

Podsetimo, Adel je 2019. godine rešila da se razvede od Sajmona Koneckog.

Muzička zvezda odlučila je da uputi zahtev sudu u Los Anđelesu kako bi detalji njihovog razvoda ostanu tajnosti, a pravna ustanova izašla je u susret pevačici i odobrila joj to što je zahtevala.

Prema nezvaničnim saznanjima, Adel i Sajmon deliće starateljstvo nad njihovim sedmogodišnjim sinom Anđelom.

Ono što je donekle poznato javnosti jeste da će njihov razvod koštati čak 170 miliona dolara, kao i to da par želi da ubrza proceduru okončanja braka, jer ne žele da taj proces traje godinama.

Video: Trčao je samo na traci sedam meseci, a onda se prepolovio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pitanje

    6. maj 2020 | 12:32

    Sada izgleda normalno, ne razumem divljenje nekome ko je narusio svoj izgled i zdravlje, pa se vratio u normalu, umesto osude sto je sebi dozvolio da mora da prrlazi taj put.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA