≫ 

Džordž i Amal Kluni proslavili glumčev 59. rođendan na plaži ispred vile Sindi Kraford

Legendarni glumac je uslikan od strane iskusnih paparaca kako razgovara sa suprugom poznate manekenke Randeom Gerberom

  • 0
Džordž i Amal Kluni Amal i Džordž Kluni; Foto: Profimedia

Holivudski šmeker Džodž Kluni, koji je dobitnik tri Zlatna globusa, dva Oskara i dobitnik nagrade za životno delo, je juče, 7. maja, proslavio 59. rođendan.

On je u društvu svoje lepe supruge britansko-libanske advokatice Amal Kluni (42) proslavio rođendan u Malibuu u Kaliforniji.

Naime, legendarni glumac je uslikan od strane iskusnih paparaca kako ispred vile Sindi Kraford u Los Anđelesu razgovara sa njenim suprugom Randeom Gerberom i još nekoliko prijatelja u grupi.

Izgleda da je holivudska legenda odlučio da slavi svoj rođendan upravo u kući na plaza najpopularnije manekenke devedesetih godina, jer je već godinama najbolji prijatelj njenog supruga Randea, pa su svi zajedno nakon pandemije korona virusa odlučili malo da se opuste.

Kluni je tom prilikom bio u ležernom izdanju i nosio je farmerke i crnu majicu, kao i "Rej Ban" naočare za sunce na licu. Iako fotografija nije kristalno jasna, može se videti da je glumac bio u dobrom raspoloženju i da je bio nasmejan.

Džordž i Amal Kluni Džordž Kluni u društvu Randea Gerbera; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Inače, u septembru 2019. godine slavni par Kluni su svoju godišnjicu takođe proslavili sa svojim prijateljima Kraford i Gerber.

Tom prilikom Amal je nosila crne, kožne, duboke pantalone i beli korset, a Kluni je ponovo bio u opuštenijem izdanju. Nosio je crnu košulju i plave farmerke. Oboje su bili vidno srećni i raspoloženi u društvu svojih poznatih prijatelja.

Video: Probajte da se ne istopite: Supruga holivudskog zavodnika održala emotivan govor, on se rasplakao

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA