≫ 

Potrošili su milione da bi izgledali kao Barbi, Kim ili Ken, pogledajte da li su u tome uspeli

Ovi ljudi pokušavaju da liče na svoje idole, a pogledajte njih 10 koji su preterali u svom cilju da izgledaju identično kao njihovi uzori

  • 4
jordan jamesparke Rodo Alves; Foto: Instagram/

Brojni obožavatelji slavnih ličnosti često žele da izgledaju identično kao svoji idoli, a to uglavnom postižu šminkajući se i oblačeći poput svojih uzora. Najviše žele da liče na lutku Barbi, njenog partnera Kena i influenserku i rijaliti zvezdu Kim Kardašijan (39).

Ipak, neki od njih su otišli toliko daleko da su plastičnim operacijama pokušali da postignu isti izgled. Ovo je 10 najskupljih pokušaja da obožavatelja da liče na slavne ličnosti.

Ukrajinka Valerija Lukijanova je svetski poznata po tome da je slika i prilika lutkice Barbi. Odbija da prizna da se podvrgnula plastičnim zahvatima kako bi izgledala kao lutkica iako, naravno, fotografije govore drugačije.

Mila Sinanaj je navodno potrošila 30.000 dolara na brojne operacije kako bi izgledala kao Kim Kardašijan. Operisala je usne i guzu, a otišla je toliko daleko da je snimila pornić kakav ima i slavna rijaliti zvezda.

Herbert Čavez od svoje pete godine obožava Supermena toliko da je uradio sve kako bi izgledao poput lika iz stripa. Inače se bavi dizajnom, a potrošio je oko 20.000 dolara na razne operacije kako bi ličio na svog idola.

Kyleigh Pots je bila na više od 40 estetskih zahvata koji su koštali oko 75.000 dolara, a sve samo da bi izgledala kao Kajli Džener. Istakla jeda joj je već odavno životni cilj da izgleda kao Kajli.

Britni Spirs je uzor Brajanu Reju, koji je potrošio više od 80.000 dolara da izgleda kao pop-princeza.

- Britni je oduvek moja najveća inspiracija - zaključio je.

Tobi Šeldon je potrošio čak 100.000 dolara na operacije kako bi izgledao poput Džastina Bibera. Bio je opsednut slavnim pevačem, ali je nažalost, preminuo 2016. godine od posledica predoziranja drogom.

Amerikanka Piksi Foks je bila  na 200 operacija, a cilj joj je bio da izgleda poput najdražeg lika iz crtanog filma - Džesike Rebit. Na korekcije je potrošila 100.000 dolara, uklonila je šest rebara, a u oči je ugradila zelena sočiva kako bi imala identičan izgled kao Džesika.

Džordan Džejms Parke je takođe opsednut Kardašijanima, a i on želi da bude poput Kim. Potrošio je čak 130.000 dolara na plastične operacije pa je odradio sve detalje da izgleda kao supruga Kanjea Vesta.

Dženifer Pamplona je otišla još dalje i iskeširala 470.000 dolara na operacije da bude kao Kim.

- Zaljubila sam se u plastične operacije pre dosta vremena, a kada sam videla Kim Kardašijan, htela sam obline poput njenih - zaključila je.

Barbi ima i svoju srodnu dušu dečka Kena, a tako izgleda Brazilac Rodi Alves. Na operacije je potrošio 650.000 dolara, a pojavljivao se u brojnim emisijama i dobio dodatnu popularnost.

U galeriji ispod teksta pogledajte ko je sve preterao sa plastičnim operacijama i kako sada izgledaju.

Video: Htela da bude Kim Kardašijan. Ona srećna mi nemi

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA