≫ 

"Šta ona pije, krv jednoroga?" Vera ima 70 godina, a na novim slikama bukvalno izgleda kao klinka

Vera Vang je šokirala pratioce novim fotografijama na društvenim mrežama i niko ne može da veruje da uskoro puni 71 godinu

  • 22
Vera Vang Vera Vang; Foto: Instagram/verawanggang

Američka modna dizajnerka Vera Vang (70) je jedna od najuticajnijih osoba na svetskoj modnoj sceni.

Njene kreacije obožavaju najveće zvezde koje ih često nose na crveni tepih najpopularnijih događaja, ali mnogi se danas pitaju kako modnoj dizajnerki uspeva da izgleda toliko mlado sa 70 godina.

Njene poslednje fotografije koje je objavila na društvenim mrežama iznenadile su mnoge.

Naime, ona je otkrila savršene trbušnjake ali i kožu bez ijednog znaka starenja, bez ijedne bore na licu, što je šokiralo njene obožavatelje.

"Ne mogu da verujem da će uskoro napuniti 71 godinu", "Boginja", "Kako je ovo moguće", "Predivna žena", "Šta ona pije, krv jednoroga?", "Čime ti neguješ kožu?", "Izgledaš kao da si u dvadesetima", samo su neki od komentara njenih pratilaca na društvenim mrežama.

Vera vreme u izolaciji tokom pandemije korona virusa provodi u svom domu u Majamiju, a vreme krati vežbanjem što je podelila sa svojim pratiocima na svom profilu na Instagramu.

Pre situacije s korona virusom nije bila ljubiteljka vežbanja i fitnes treninga, iako je veći deo detinjstva u Njujorku trenirala klizanje.

- Nisam velika obožavateljka vežbanja, ali volim da igram golf. Grozna sam u tome, ali ne gubim entuzijazam - izjavila je ona u jednom intervjuu.

Njen izgled je zaista neverovatan, a kako ova žena koja će uskoro proslaviti 71. rođendan izgleda, proverite i uverite se sami u galeriji ispod teksta.

Inače, Vera Vang je ćerka majke Florens koja je radila kao prevodilac kineskog jezika u Ujedninjenim nacijama, dok je otac bio vlasnik medicinske firme. Njena porodica je migrirala iz Kine u SAD u čestrdesetim godinama dvadesetog veka.

Video: Koja sme njoj na crtu? Lidija Vukićević sjajno nosi godine, a tek bikini...

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 0008034

    10. maj 2020 | 10:39

    Ima 38 kila od toga kilo pudera i sminke. Umetnost je probuditi se pored nje ujutro a posle toga ne ici kod baba Rade da ti sliva strah i gasi ugljevlje. 😵😵😵😱😱😱

  • Dela

    10. maj 2020 | 09:52

    Zna se sta piju poznati, najskuplja droga na svetu. Objavite to pa da ljudi znaju.

  • Mikan

    10. maj 2020 | 09:47

    Pije krv sigurno, samo nije od jednoroga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA