≫ 

Italijanski milioner (52) čeka dete sa devojkom koja lagano može ćerka da mu bude

Đanluka Vaki i njegova devojka Šeron Fonseka radosnu vest podelili su na društvenim mrežama

  • 10
Gianluca Vacchi i Sharon Fonseca. Đanluka i Šeron, Foto: Instagram/gianlucavacchi

Popularni italijanski plejboj i milioner Đanluka Vaki (52) je objavio srećnu vest da on i njegova devojka Šeron Fonseka (25) čekaju svoje prvo dete - dečaka.

Đanluka je srećnu vest objavio na svom profilu na Instagramu gde ga prati 15,2 miliona ljudi.

Oboje su objavili video snimak za Dan majki, a zatim je Šeron objavila fotografiju na kojoj joj se već nazire trudnički stomak, dok je on drži za stomak.

Zatim je on objavio fotografiju na kojoj kleči i gleda je u oči, dok ona stoji iznad njega u beloj košulji koju je podvezala ispod grudi, kako bi joj se video stomačić, a onda je napisao u opisu:

- Hvala puno na ljubavi koju nam dajete. Jako smo zahvalni životu na ovom predivnom daru - napisao je Đanluka uz fotografiju.

Ialijan se proslavio 2017. godine zahvaljujući plesnim video snimcima koje je objavljivao na Instagramu, a koji su se društvenim mrežama širili brzinom svetlosti.

Iste godine su ga mediji prvi put povezali s lepom Šeron iz Venecuele.

Pre nje je bio u vezi sa Arianom Gutjerez (26), koja se proslavila kao jedina prva pratilja koja je titulu Mis Univerzuma držala samo 5 minuta, pre nego što su joj skinuli krunu i preneli na Mis Filipina.

To je bio jedini put u istoriji da se desio takav skandal na popularnom takmičenju, a Adrijana je nakon toga iskoristila to što se dogodilo i mesecima se zabavljala sa bogatim muzičarima i DJ-evima među kojima je i Đanluka.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Sharon Fonseca (@sharfonseca) on

Uprkos tome što ima tek 52 godine, Vakija su mediji brzo prozvali "najseksi dedicom na svetu" zbog sede kose i brade. One su mu zaštitni znak, baš kao i brojne tetovaže kojima je ukrasio isklesano telo.

Đanluka već ima ćerku Ginveru Mavilju, koju je dobio u vezi s bivšom partnerkom 2002. godine.

Iako se u nekoliko navrata pisalo da ima ozbiljne finansijske probleme, danas se njegovo bogatstvo procenjuje na oko 350 miliona britanskih funti.

Deoničar je multinacionalnih kompanija "IMA S.p.A.", "Interactive Groupa", "FIN Vacchi Finanziaria Italiane", vlasnik je "First Investments SpA" i osnivač popularnog brenda "Toy Watch".

Najbolji prijatelji su mu poznati fudbaleri Marko Boreljo i Bobo Vijeri, pevač Luis Fonsi i mnogi drugi.

Svoje slobodno vreme najradije provodi na luksuznim destinacijama širom sveta, često je bio u društvu pravih lepotica, znatno mlađih od sebe, sve dok Šeron nije osvojila njegovo srce. Nedavno joj je za njen rođendan kupio novi, crni džip što je lepa Šeron podelila na društvenim mrežama.

Video: Italijanski milijarder i plejboj poludeo! Tuku ga po guzi dok vrcka u tangama

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    13. maj 2020 | 17:08

    Izuzetno pozitivan tip i dobar frajer. Jeste duplo stariji od nje ali neki su stari sa 35 a neki mladi sa 52! Nije do godina, do čoveka je.

  • Jovana

    13. maj 2020 | 19:17

    Ovo je car od čoveka. Sa parama ili bez, takva smekercina.

  • NS

    13. maj 2020 | 15:57

    On zivi zivot! Bravo! Uvek nasmejan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA