Met Dejmon potvrdio da mu se ćerka (21) zarazila korona virusom: Bila je u Njujorku i...

Holivudski glumac otkrio da mu se ćerka zarazila korona virusom i da jedva čeka da je konačno vidi

  • 0
Met Dejmon Met Dejmon; Foto: Profimedia

Čuveni holivudski glumac Met Dejmon (49) je otkrio da je mlada Aleksija (21) zaražena korona virusom.

Met je od 2005. godine oženjen dizajnerkom enterijera Lucijanom Baroso (44), a njenu ćerku iz prvog braka - Aleksiju, smatra svojom. Supružnici imaju još tri ćerke.

Holivudski glumac je nedavno gostovao u emisiji radija “Spin” i otkrio da se njegova ćerka Aleksija zarazila korona virusom u Njujorku.

- Naša najstarija ćerka ide na fakultet, koji je zbog virusa zatvoren. Ipak, nedavno je bila u Njujorku pa su se ona i njeni cimeri tamo zarazili - ispričao je Met.

Glumac se od marta nalazi u izolaciji u irskom selu Dalkey sa suprugom Lucijanom Baroso i ćerkama Isabelom (13), Điom (11) i Stelom (9). Tamo je trebalo da počne da se snima film "The Last Duel", ali sve je odloženo zbog korona virusa.

Met smatra Aleksiju svojom ćerkom, ali ustvari ona nije njegova biološka ćerka i njegova supruga ju je dobila s prvim mužem.

Matt Damon, Alexia Met Dejmon i Aleksija; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Glumac je otkrio i da Aleksija nije s njima u Irskoj i da jedva čekaju da je vide. Dodao je da će se cela porodica sastati s njom krajem ovog meseca u Los Anđelesu i da je dobro prebrodila korona virus.

Dejmon je pohvalio irskog premijera jer se vratio svom poslu doktora dok traje ova zdravstvena situacija. Uz to je otkrio koliko mu je lepo selo Dalkej u Irskoj.

-To je jedno od najlepših mesta na kom smo bili. Osećamo krivicu jer smo zapeli ovde. Apsolutno je predivno - istakao je oskarovac.

Tamo je Met trebalo da snima film, ali su mu zbog pandemije do daljnjeg odložene sve obaveze. Lokalno stanovništvo tog grada ne krije oduševljenje što slavni glumac tamo boravi. Neki od njih imali su prilike da se upoznaju se s njim, kao što su radnici lokalnih restorana i barova.

Na društvenim mrežama su za Meta i njegovu porodicu imali samo reči hvale. Kako su mnogi istakli, svojim ponašanjem nije uopšte odavao utisak zvezde s holivudske A-liste.

- Met Dejmon mi je učinio dan boljim kada sam ga video kako šeta iz prodavnice s velikom torbom. To nam govori da smo svi isti. Ovaj virus ne bira, ne diskriminiše, utiče na ceo svet. Nadam se da Met uživa u boravku ovde - napisao je jedan od njegovih obožavatelja.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA