≫ 

S njom bi i 365 dana karantina bilo malo: Emili se napućila, pa raspalila maštu u perverznim pozama

Poznata manekenka je razbuktala maštu muškaraca u vrelom, minijaturnom bikiniju, koji je predstavila kao deo svoje nove kolekcije

  • 8
Emily Ratajkowski, Emili Ratajkovski Emili Ratajkovski; Foto: Tanjug/AP

Američka manekenka poljskog porekla Emili Ratajkovski (28) je sama sebi najbolja reklama. Ona je u nedelju uveče postavila video snimak na društvenoj mreži Instagram u kom pozira u minijaturnom braon bikiniju sa tračicama.

Emili je klečala na krevetu dok je pokazivala svoju savršenu figuru u bikiniju sa tračicama, koji je deo njene nove kolekcije kupaćih kostima.

Poznata manekenka je osnovala svoju liniju kupaćih kostima pod nazivom "Inamorata" 2017. godine i sama je sebi najbolja reklama, a prati je veliki broj obožavatelja, koji kupuju bikini sa njenim potpisom.

U nedelju popodne Emili je ispromovisala samu sebe za vreme karantina zbog pandemije korona virusa i uskočila je u svoj novi bikini koji će biti u prodaji od sledeće nedelje, a tom prilikom je rasplamsala maštu mnogim muškarcima.

- Nova kolekcija "Inamoratawoman" vas čeka u prodaji od 19.05. - napisala je ona u opisu video snimka.

U kratkom reklamnom video snimku mlada manekenka je pozirala u zavodljivom izdanju, samo u minijaturnom bikiniju i košuljici, dok je ležala na kolenima u svom krevetu, u vili u gradu Venis u Kaliforniji.

Kupaći je bio mešavina braon, bele i crne boje i izgledala je kao da je spremna za plažu. Oko vrata je imala diskretne ogrlice i nosila je alke na ušima.

Podsetimo, Emili često objavljuje golišave fotografije i golica maštu svojim pratiocima, a nedavno je otkrila da prolazi kroz pravu emocionalnu bitku za vreme izolacije zbog pandemije Covida-19.

Slavna manekenka je priznala da tokom samoizolacije prolazi kroz mentalne i emocionalne probleme, ali nije poznato da je ranije patila od depresije.

Teško mi pada izolacija i to je za mene više emocionalna i mentalna bitka, trudim se da ostanem pozitivna i okupiram se poslom - ispričala je Ratajkovski u jednom intervjuu za strane medije.

Ona se sa suprugom Sebastijanom Berom Meklardom, s kojim je u braku već dve godine, nalazi u Los Anđelesu, gde su pobegli kada se pandemija korona virusa proširila u Njujorku, gde i dalje ima veliki broj obolelih ljudi.

Video: Ovaj video uznemiriće i žene i muškarce: Da li je ovo najbolja guza karantina?

(I.T.) 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA