≫ 

Brus, mrežaste čarape, štikle i poza da se smrzneš! Seks bomba pramenove izvlači u nerealnom izdanju

Manekenku je frizer sređivao u dvorištu, a dok je čekala frizuru objavila je vrele slike

  • 0
Hajdi Klum Hajdi Klum/Foto: Profimedia

Nekadašnji top model Hajdi Klum (46) i dalje je u izolaciji sa suprugom Tomom Kaulicem, ali frizura ne može da čeka, pa je frizera dovela u svoj dom.

Hajdi svakodnevno "brine" o svojim fanovima, pa njih više od 7 miliona rado časti seksi slikama, ali ovom je posebno oduševila sve.

U pitanju je slika nastala u raskošnom dvorištu, a Hajdi je u rukama svog frizera Lorenca Martina koji joj izvlači pramenove na propisanoj socijalnoj distanci...

Ali, vrela manekenka iskoristila je priliku da se pohvali svojim zgodnim telom u 47. godini, pa je za vreme sređivanja kose sedela u seksi donjem vešu, mrežastim čarapama i vrtoglavim štiklama.

- Dušo, pronašli smo način! Pramenovi uz socijalno distanciranje - napisala je šaljivo Hajdi, koja zajedno sa frizerom nosi zaštitnu masku na licu, a on je pronašao odličan način da ispoštuje mere zaštite u punom smislu - uz pomoć kišobrana sa rupama kroz koje je provukao ruke.

 
 
 
View this post on Instagram
Dahhling we found a way !😷😷 Social distancing highlights. Love you @hairbylorenzomartin ❤️A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Bila je aktivna na storiju i dok je trajao proces farbanja, pa je i tamo objavila nekoliko slika.

Podsetimo, Hajdi će 1. juna napuniti 47 godina, a u braku sa 17 godina mlađim Tomom Kaulicem je od 2019. godine.

(B.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA