≫ 

Anđelina Džoli zabranila Bredu Pitu da svoje prijateljice upoznaje sa decom

Holivudska glumica je svom bivšem partneru zabranila dosta stvari, između ostalog i da upoznaje zajedničku maloletnu decu sa svojim novim prijateljicama

  • 3
Angelina Jolie, Anđelina DŽoli Anželina Džoli; Foto: Profimedia

Holivudska glumica Anđelina Džoli (44) ima određena pravila i zabrane koje često nameće svojoj deci i svom bivšem suprugu legendarnom glumcu Bredu Pitu (56).

Naime, Anđelina je još pre deset godina zabranila svom bivšem partneru snimanje ljubavnih scena s bilo kojom drugom glumicom osim nje.

Ali, to nije sve, poznati zavodnik tokom braka nije smeo da ima nijednu prijateljicu koju nije “odobrila” njegova voljena izabranica. Iako više nisu u braku, Džoli ne popušta sa zabranama.

S obzirom na to da više ne može da mu diktira s kim će da se druži, Anđelina je odlučila da mere provodi preko svoje još uvek maloletne dece.

Nedeljama se pisalo da jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca nije usamljen tokom izolacije koju provodi u Los Felizu u Kaliforniji, pišu strani mediji.

U luksuznom domu društvo mu je pravila koleginica Alia Šouket (31) koja se proslavila u seriji “Arrested Development”. Bred ju je navodno upoznao i s ćerkom Šilo (13), a nakon što je Anđelina saznala za novo prijateljstvo odlučila je da preduzme nove mere.

Alia Shawkat Brad Pitt Bred Pit i Alia Šouket; Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovaj put od supruga je tražila da zajedničku decu drži dalje od novih prijateljica ili partnerki, a izvor blizak paru je otkrio da Anđelina ne želi da ima nove prijateljice.

- Anđelina nikada nije imala puno ženskih prijatelja. Ne postoji šansa da će se sprijateljiti s nekim s kim se Bred druži - rekao je izvor.

Inače, nedavno se šuškalo da se Šilo Džoli-Pit u poslednjih nekoliko nedelja veoma zbližila sa bivšom suprugom njenog oca, glumicom Dženifer Aniston (51). 

Američki mediji pišu da je Šilo za vreme korona virusa izrazila želju da više vremena provodi kod svog oca Breda Pita, gde je navodno provodila dosta vremena sa Dženifer, pa su se zbližile i zavolele.

Siloh Džoli Pit, Shiloh Jolie-Pitt Šilo Džoli Pit; Foto: ROMA / MEGA / The Mega Agency /

Da stvar bude još gora po Anđelinu, Šilo je izrazila da Dženifer zove mamom, što je šokiralo sve, uključujući i Dženifer, ali je to "rado prihvatila jer je nedavno izgladila odnose sa Bred Pitom i u svemu mu povlađuje".

Ne zna se kako je na to sve reagovala Anđelina, s obzirom da je prema pisanju američkih medija, zabranila svojoj deci da se sastaju i druže s Dženifer, kao i da budu u kontaktu. Shiloh je to navodno odlučila da ignoriše pa je poželela da je upozna po svaku cenu.

Dženifer je čak osigurala devojčici ulogu u glumačkom projektu u kom je nedavno učestvovala. 

Proveli su jako puno vremena zajedno i povezali se, a to je Anđelinina najgora noćna mora - zaključio je izvor.

Video: Svi su zaboravili da je tata prevario mamu: Tviter i Holivud eksplodirali zbog Breda i Dženifer

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    21. maj 2020 | 10:16

    Njoj definitivno fali neka daska...

  • Marija

    21. maj 2020 | 16:55

    Ova nova Bredova, meni izgleda kao ćerka Borisa Bizetića (mislim da se zove Doris)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA