≫ 

Viktorija Bekam posle minimum 10 godina pokazala osmeh! Sin objavio sliku i svi joj gledaju u zube

Viktorija Bekam ne odustaje od imidža "ledene kraljice", ali ovog puta je pokazala svoj osmeh

  • 8
Viktorija Dejvid Kruz Bekam

Viktorija Bekam sa sinom; Foto: Instagram/cruzbeckham

Supruga bivšeg profesionalnog fudbalera Dejvida Bekama (45), Viktorija Bekam (46) se retko smeje u javnosti, a ovog puta je na fotografiji sa sinom pokazala perfektan osmeh, koji je krila godinama.

Naime, njen sin Kruz je objavio na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj mu društvo pravi majka Viktorija, a na kojoj se ona osmehuje i pokazuje svoje savršeno ravne i neverovatno bele zube, a ta fotografija je prikupila preko 150.000 lajkova.

- Očigledno je da se moja mama ipak smeje - napisao je 15-godišnji Kruz u opisu fotografije.

Ni Dejvid Bekam nije odoleo da ne prokomentariše ovu sliku, a on se našalio na račun njenog bronzanog tena i savršeno belih zuba.

- Koliko su beli mamini zubi? Kao kod Rosa iz "Prijatelja" - napisao je proslavljeni fudbaler, aludirajući na epizodu serije u kojoj je Ros izbelio zube do neprirodne nijanse uoči jednog sastanka sa devojkom.

Inače, prošle godine je Viktorija progovrila o tome zašto se nikada ne smeje u javnosti:

- Želim da budem iskrena. U prošlosti sam se verovatno krila iza svoje maske, a to je da se ne smejem u javnosti. Ali sada se manje držim toga. Postoji nešto zaista oslobađajuće u prihvatanju sebe takav kakav si. Osećam se samopouzdano, osećam se kao da imam šta da ponudim - rekla je ova 46-godišnjakinja.

- Mene fotografi stalno prate, snimaju me i kad samo hodam ulicom, bilo bi pomalo čudno da sve vreme hodam okolo sa smeškom na licu - rekla je Viktorija.

Drugom prilikom dala je nešto drugačiji odgovor, pa je otkrila ko je uzeo njen osmeh.

- Zapravo sam znala da se nasmejem na fotografijama, ali osmeh sam prestala da pokazujem kada sam počela da se bavim modom. Moda je uzela moj osmeh - rekla je popularna modna kreatorka jednom prilikom.

Video: Viktorija Bekam skinula sve tetovaže posvećene Dejvidu

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • asdf

    27. maj 2020 | 12:34

    Pogledajte emisiju sa Sasom Koenom iz neke 2001 godine sa Bekamovima. Zena bila faca,duhovita,sta se njoj desilo,to dragi Bog nema pojma. Sad mi antipaticna kao i Andjelina.

  • Tod

    27. maj 2020 | 12:14

    Kada vidim ovu ženu znam da neću imati napretka 5 dana . Rijetko odbojna žena.

  • Dr

    27. maj 2020 | 17:52

    Ogavna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA