Sećate li se slatke devojčice iz Sijinih spotova? Danas zarađuje milione, a tabloidi je obožavaju

Bogatsvo plesačice Medi Zigler danas se procenjuje na pet miliona dolara, pišu strani mediji

  • 0
Medi Zigler, Maddie Ziegler Medi Zigler; Foto: Instagram/maddieziegler

Američka plesačica, glumica i model Medison Nikol Zigler (17) se proslavila u američkom rijaliti šou "Dance Moms" koji se emitovao od 2011. do 2016. godine. 

2014. godine australijska pevačica Sija ju je uzela kao zaštitno njenih najvećih muzičkih hitova, a posebno je ostala upamćena po tome što je plesala u spotu za pesmu "Chandalier" 

Naime, ona je u Sijin spotovima plesala, pravila grimase, dominirala prostorom i sve hipnotisala svojim pokretima, dok je na glavi nosila periku, kakvu i poznata pevačica nosi na nastupima.

Od toga je prošlo šest godina, a Medi je porasla i stekla svetsku slavu. Kada smo je tek upoznali dok je plesala u bež trikou, imala je samo 11 godina, pa ne čudi što se mnogo promenila.

U rijalitiju “Dance Moms” se odmah istakla kao dete s velikim talentom, pa je već tada zarađivala oko 2.000 dolara po epizodi i navodno je zaradila 400.000 dolara tokom šest sezona ovog šoua.

Američki “Cosmopolitan”piše da je Medi sarađivala s najprestižnijim svetskim brendovima poput Marka Džejkobsa, Pop-Tartsa i brojnih drugih i da ima veliku bazu fanova i pratilaca na Instagramu, pa često promoviše razne proizvode i brendove.

Medi na Instagramu prati 13, 6 miliona pratilaca, a na objavama ima preko milion lajkova.

Mlada plesačica je napisala svoje memoare “Medini dnevnici”, koji su proglašeni bestselerom “Njujork tajmsa” i prodati su u velikom broju primeraka.

Ziglerova dizajnira odeću koja se prodaje na onlajn platformi, ali i sportsku odeću za brend glumice Kejt Hadson (41), s kojom često pozira.

Pojavila se i u nekoliko filmova i serija, a najpoznatija od njih je serija. “Pretty Little Liars”. Strani mediji pišu da je Medi do sada zaradila oko pet miliona dolara na svim poljima interesovanja.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA