≫ 

Seks-bomba Bjanka preznojila i trenera ogromnim grudima i guzom dok su vežbali

Rijaliti zvezda i manekenka utegla se za vežbanje i pokazala atribute

  • 2
Bjanka Gaskojn, Bianca Gascoigne Bjanka Gaskojn/Foto: Instagram/biancagascoigne1

Seks-bomba Bjanka Gaskojn (33), ćerka legendarnog fudbalera Pola Gaskojna, inače model i rijaliti zvezda koja je postala poznata najviše po učešću u britanskim rijalitijima, ponovo je ostavila muškarce bez teksta svojim zanosnim oblinama.

Zgodnu Bjanku ne drži mesto, pa je i tokom izolacije zbog pandemije korona virusa redovno išla na trčanje u provokativnim stajlinzima, a sada je uslikana dok je u obližnjem parku vežbala sa ličnim trenerom Krisom Bojsonom.

I za ovaj trening na otvorenom se obukla provokativno, pa je u zelenom topu istakla bujne grudi, a vežbala je sređene frizure i noktiju, takođe i kompletno našminkana.

Inače, Bjanka je model i televizijska voditeljka, a zovu je britanskom Kim Kardašijan, budući da se u svet medija "probila" kao i najpoznatija rijaliti zvezda - provokativnim stajlinzima, bujnim oblinama i seksi pozama.

U svetu šoubiznisa je do 2006. godine. Početak njene karijere obeležile su naslovne strane, poput naslovnica magazina "Maxim" i "FHM".

Bila je učesnica brojnih rijaliti programa, od "Love Island" preko "Celebrity Coach Trip" do "Celebrity Big Brother" 2019. godine.

Slike seksi Bjanke: 

Video: Glumica objavila seksi snimak, za 24 sata pogledan 29.600.000 puta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA