≫ 

Lejdi Gaga prošetala u brusu s novim dečkom: Ljubili se, zbog jednog detalja veruje se da je trudna

Američka pevačica je prošlog petka objavila novi muzički album pod nazivom "Chromatica", koji se već visoko plasira na rang listama širom sveta

  • 2
Lejdi Gaga Lejdi Gaga i Majkl Polanski; Foto: Instagram/ladygaga

Američka pevačica i tekstopisac Lejdi Gaga (34) je uslikana sa svojim dečkom diplomiranim matematičarem i inžinjerom Majklom Polanskim dok su šetali ulicama Los Anđelesa i išli u kupovinu kafe za poneti.

Lejdi Gaga je prošlog petka objavila svoj novi album pod nazivom “Chromatica”, koji se veoma visoko plasira na muzičkim lestvicama i rang listama širom sveta.

Pevačica je nakon veoma stresnog i upitnog izbacivanja albuma, zbog pandemije korona virusa koja je "pokosila" Ameriku, u subotu popodne rešila da se opusti i da prošeta sa svojim dečkom Majklom.

34-godišnja pevačica je uslikana u Holivudu dok je išla u kupovinu kafe za poneti, a tom prilikom je nosila samo brushalter sa trakama i crne helanke.

Gaga je izgledala fantastično u topiću sa unakrsnim trakama, crnim helankama koje su isticale njenu figuru i crnim, ravnim patikama.

Ona je promenila svoj stil u odnosu na onaj koji je "furala" u spotovima novih pesama, i svoju roze kosu je ponovo ofarbala u prepoznatljivu "plavu" boju. 

Imala je malo šminke, dok je na licu nosila zaštitnu masku, koja je obavezna prilikom izlaska iz kuće u Kaliforniji.

Na leđima je nosila pink ranac sa zlatnim ručkama, a ono što se moglo primetiti jeste da je Gaga nabacila koji kilogram za vreme karantina i da je "dobila stomačić", kako kažu njeni fanovi, a neki su se upitali i da li je trudna sa novim dečkom. Fotografiju sa većim stomakom pogledajte OVDE.

Majkl je sve vreme držao za ruke svoju lepšu polovinu i bio je u opuštenom izdanju dok je nosio sivu majicu, crni šorc i narandžaste patike, a u drugoj ruci kafu za poneti. On je takođe bio odgovoran, pa je na licu nosio belu zaštitnu masku za lice.

Oboje su izgledali veoma srećno i zaljubljeno, a nekoliko puta su stali kako bi se zagrlili i poljubili na ulici i nisu obraćali pažnju na iskusne holivudske paparace koji su ih u stopu pratili.

Njen novi album pod nazivom "Chromatica" u kom je Gaga sarađivala sa Arijanom Grande, Eltonom Džonom, K-pop grupom iz Južne Koreje "Blackpink" je na putu da postane broj jedan na mnogim radijskim top listama. Njene nova pesma "Rain On Me" je na Jutjubu pregledana 70 miliona puta za samo sedam dana.

Video: Boginja kempa! Lejdi Gaga promenila četiri haljine za deset minuta

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koka

    1. jun 2020 | 13:13

    Ovoj želim sve naj naj naj obrnuto od boljeg.Zaslužila je,celim svojim dosadašnjim ,,životnim opusom,,.

  • Crni

    1. jun 2020 | 19:37

    Prdara.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA