≫ 

Nikol Kidman proslavila 53. rođendan: Udavala se dva puta, ima četvoro dece i lice puno botoksa

Slavna australijska glumica je juče, 20. juna proslavila 53. rođendan

  • 0
Nikol Kidman Nikol Kidman; Foto: Guliver/Jerod Harris/Getty Images

Australijska glumica, producentkinja i filantrop Nikol Kidman (53) je rođena 20. juna 1967. godine i juče je napunila 53. godine.

Osvojila je Oskara, dva Emija i četiri Zlatna globusa. Bila je na listi najplaćenijih glumica 2006., 2018. i 2019. godine, a po procenama iz 2015. godine "teška" je 183 miliona dolara.

Na sceni je više od 30 godina, pamte je po mnogim ulogama, ali isto tako pamte i njeno savršeno lice, koje je, kako kažu njeni obožavatelji, sada uništeno zbog botoksa.

Kidman ima australijsko državljanstvo, ali se ustvari rodila na Havajima. Njena majka Džanel En i otac Entoni Kidman su bili u gradu Honolulu preko studentskih viza kada se Nikol rodila.

Nikol je odrasla u Sidneju i s tri godine je počela da igra balet, a talenat za glumu je pokazala u osnovnoj školi. Nikol je svojevremeno rekla da je poželela da postane glumica nakon što je videla Margaret Hamilton u ulozi veštice u "Čarobnjaku iz Oza", iako je bila dosta stidljiva.

- Stidljiva sam, jako. Čak sam mucala kao dete, ali vremenom sam to prebolela. Ipak, još imam problema s tim. Ne volim da uđem sama u restoran pun ljudi, ne volim da idem na zabavu sama - rekla je svojevremeno.

Nikol je postala deo pozorišta "Phillip Street" u Sidneju čiji je član bila i Naomi Vots, a poznate glumice su zajedno išle i u školu.

 Godinama je negirala da je bila na estetskim zahvatima i korekcijama, iako se sada može videti da je koristila botoks.

Nikol Kidman Nikol Kidman; Foto: Profimedia/SGP

Iskreno, sve na meni je prirodno. Koristim samo kremu za sunčanje i ne pušim. Brinem se o sebi i ponosna sam što to mogu da kažem- rekla je svojevremeno, a onda je naglo promenila izjavu i rekla:

- Probala sam botoks, ali mi se nije svideo konačan rezultat - priznala je.

 Udavala se dva puta, prvi put za glumca Toma Kruza (57) s kojim je usvojila dvoje dece, ćerku Izabelu Džejn i sina Konora Antonija. Drugi put se udala za pevača Kita Urbana (52), s kojim je u braku 14 godina.

Prvog muža upoznala je na snimanju filma "Dani groma" kada je imala 22 godine.

Nakon kratke veze, par se venčao 1990. godine. Bili su ludo zaljubljeni 11 godina, a onda su raskinuli i rastali se u avgustu 2001. godine. Ona je u tom trenutku imala 23, a on 28 godina. 

Nikola Kidman, Tom Kruz 1997 Nikol Kidman i Tom Kruz; Foto: Profimedia

- Udala sam se vrlo rano i vrlo brzo. Ali ne žalim jer sam u tom braku dobila dvoje dece i imala sam nekoliko godina sreće - rekla je svojevremeno glumica. Navodno su se razveli zbog Kruzove opsednutosti sajentologijom.

Nikola Kidman, Kit Urban Nikol Kidman i Kit Urban; Foto: Profimedia/Abaca Press

S drugim suprugom Kitom Urbanom je dobila devojčicu Sandej Rouz 2008. godine, a dve godine kasnije još jednu ćerku koju su nazvali Fejt Margaret.

(I.T.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA