≫ 

Kim Kardašijan kreće očevim koracima: Tražiće pravdu za ljude koji su greškom osuđeni na zatvor

Kim želi da se bavi advokaturom, baš kao i njen pokojni otac, čuveni advokat Robert Kardašijan

  • 2
Kim Kardasijan, Jermenija Kim Kardašijan; Foto: Profimedia/Sputnik

Starleta i zvezda rijaliti šoua "Keeping Up With The Kardashians" Kim Kardašijan (39) je krenula stopama svog oca, čuvenog advokata Roberta Kardašijana, koji je preminuo 2003. godine u 59. godini života i sada počinje da radi na podkastu u kom će govoriti o temi kaznenog pravosuđa.

Sve će moći da se nađe na internet platformi "Spotify", a s pregovorima je završila nedavno i uskoro počinje sa radom.

Naime, ona planira da udruži snage s televizijskom producentkinjom Lori Rotšild Ansaldi kako bi zajedno producirale novi podkast i vodile ga onlajn. One će se fokusirati na ljude koji su greškom osuđeni na kaznu zatvora.

Pre nekoliko meseci Kim je počela da radi na dokumentarcima koji se baziraju na pravedno suđenje, a nazvala ih je "Kim Kardashian West: The Justice Project", a video snimke možete naći na Jutjubu.

U njima se radi o četiri zatvorenika koji su, prema njenim uverenjima, greškom završili iza rešetaka i ona želi da im pomogne.

Kim je majka četvoro dece, a nada se da će postati advokat 2022. godine. Pre dve godine je započela četvorogodišnje školovanje u advokatskoj firmi u San Francisku.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Christian Schaller (@anwalt_christian_schaller) on

Pre dve godine Kim je osetila da je "oslobađanje" nevinih iz zatvora ili uvođenje pravde u sistem nešto čime u budućnosti želi da se bavi.

Zato je odlučila da posveti svoje slobodno vreme pravosuđu. Na taj način rijaliti zvezda zapravo ide stopama svoga oca, poznatog advokata Roberta Kardašijana, koji je na sudu 1994. branio bivšeg igrača američkog fudbala O.Džej. Simpsona koji je bio optužen da je ubio svoju bivšu suprugu Nikol Braun i njenog tadašnjeg prijatelja Rona Goldmana.

- Bićeš poput oca, mislim da on ne može biti srećniji zbog toga što si taj put izabrala - bio je samo jedan od komentara njenih pratilaca.

Video: Telohranitelj Kim Kardašijan glavni krivac za krađu nakita u Parizu?

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA