≫ 

Vil Smit u ženinoj emisiji priznao kako se osećao kada je prvi put postao otac, sa 24 godine

Holivudski glumac je povodom Dana očeva gostovao u emisiji koju vodi njegova supruga Džejda u kojoj je govorio o očinstvu

  • 1
Vil Smit, Will Smith Džejda Pinket Smit i Vil Smit; Foto: Tanjug/AP

Američki glumac i reper Vil Smit (51) je gostovao kod svoje supruge, glumice Džejde Pinket Smit (48), u emisiji "Red Table Talk", koju vodi na Fejsbuku i otvoreno govorio o tome kako se osećao kada je po prvi put postao otac.

Holivudski glumac se u nedelju popodne prisetio ranih dana svog očinstva, dok je razgovarao sa svojom suprugom Džejdom u njenoj emisiji povodom Dana očeva.

Glumac ima troje dece, prvog sina Treja (27) sa svojom bivšom suprugom Šeri Zampino (52), a sinove Džejdena (21) i Viloua (19) ima sa svojom sadašnjom suprugom Džejdom (48).

- Ti si postao otac u 24. godini, kako je to izgledalo? Trej je tvoj prvi sin, donošiš ga kući iz bolnice i šta se dalje dešava? - upitala je Džejda.

- Doneo sam ga kući i sećam se da sam ga stavio u kolevku i pomislio: "Ovo je terror, totalno sam odgovoran za ovaj mali život" - rekao je Smit.

- Nisam mogao da prestanem da ga proveravam - dodao je glumac.

On je otkrio da je plakao kao kiša, jer je dobio odgovornost za ceo život i dodao da mu i sada polaze suze na oči dok se toga priseća.

- Ništa nisam znao o očinstvu, a sve je bilo na meni. U tom trenutku mogao sam da se prisetim svih spektakularnih lekcija koje mi je otac usadio i pomislio sam da nisam dovoljno dobar  kao on - dodao je Vil.

Džejda ga je upitala koja je najgora stvar koja mu se dogodila u životu.

- Razvod je bila najgora stvar koja mi se desila kada sam odrastao. Bilo je toliko bolno što se razvodim od majke svog dvogodišnjeg sina u to vreme - zaključio je slavni glumac.

Podsetimo, Vil je nedavno zaradio 419 miliona dolara jer je tumačio glavnu ulogu u bioskopskom hitu "Bad Boys For Life" koji je izašao početkom ove godine.

Video: Luda kuća! Evo zašto Vil Smit i njegova žena veruju da nisu u braku, a u stvari jesu

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pavle

    23. jun 2020 | 09:04

    Zaradio je 19.1 mil. Ceo film - tirazna kutija (box office) je zaradila oko 419 mil. za film Bad Boys Forever. Epik zarade poslednjih uloga koje je tumacio je Alladin - tada je tiraz prestigao preko 1.000.000.000 dolara...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA