Liz Harli pokazala grudi nekoliko sati pre nego što je otac njenog sina izvršio samoubistvo

Engleska glumica nije ni slutila da će njen bivši parner da izvrši samoubistvo, pa je nekoliko sati ranije podelila seksi fotografiju sa svojim obožavateljima

  • 1
Elizabet Harli, Liz Harli Elizabet Harli; Foto: Instagram/elizabethhurley1

Engleska glumica i bivša manekenka Elizabet Harli (55) je objavila seksi fotografiju na Instagramu na kojoj je istakla grudi, samo nekoliko sati pre nego što je saznala da se Stiv Bing (55) njen bivši partner i otac njenog sina Damjana, ubio u 55. godini života.

Naime, filmski producent i bivši partner britanske lepotice je izvršio samoubistvo u Los Anđelesu. On je rođen 31. marta 1965. godine, a umro je 22. juna 2020. godine. Skočio je sa 27. sprata zgrade, a iza sebe je ostavio dvoje dece.

Glumica nije ni slutila šta se dešava dok je pozirala u izazovnoj pozi u kojoj su joj se videle grudi, a bila je ogrnuta samo  kardiganom, ispod kog nije nosila donji veš.

Elizabet je objavila ovu veoma izazovnu fotografiju na svom Instagram profilu u ponedeljak popodne samo nekoliko sati pre nego što se njen bivši dečko ubio.

Glumica je pokazala svoju zavidnu figuru kada se fotografisala u svojoj bašti u kućici na selu, a tom prilikom je istakla savršene grudi, zategnut stomak i izgledala je 15 godina mlađe. Elizabet je veoma negovana žena, pa joj na izgledu mogu pozavideti i 20 godina mlađe koleginice.

Podsetimo, Bing je bio otac Elizabetinog sina Damjana (18), koji je rođen tokom 18-mesečne veze između Stiva i Liz 2000. godine.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Stiv je izvršio samoubistvo jer je postao depresivan zbog manjka kontakta sa svojom porodicom i prijateljima tokom izolacije za vreme pandemije korona virusa, koja je "pokosila" Ameriku.

Elizabet je upoznala Binga 2000. godine kada je raskinula 13- godišnju vezu sa kolegom Hjuom Grantom (59).

Stiv i Liz su bili u otvorenoj vezi sve do marta 2001. godine. Bing je jednom prilikom rekao da nije bio u ekskluzivnoj vezi sa njom i da je njena odluka da bude samohrana majka.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA