Još jedan reper ubijen u Kaliforniji: Porodica i prijatelji se opraštaju od njega

Mladi reper, čija je pesma "Panhandling" bila jedan od omiljenih hitova američkih tinejdžera, podlegao je ranama nakon što je upucan

  • 2
Reper Bris Reper Bris; Printsrkin: Yotube/Bris

Reper u usponu iz Sakramenta, Bris (24), je ubijen 21. juna 2020. godine u Kaliforniji.

Naime, policija je pronašla telo repera, čije je pravo ime Kristofer Tredvel, sa prostrelnom ranom koju je zadobio iz vatrenog oružja odmah nakon ponoći. Nakon pucnjave, policija je brzo stigla na mesto zločina i odmah su konstatovali Kristoferovu smrt.

- Muškarac je zadobio ranu opasnu po život, pa je preminuo na mestu događaja. Pre pucnjave došlo je do sudara dva automobila, a veruje se da je povezano sa slučajem - rekli su iz policije.

2019. godine Kristofer je na Jutjubu objavio hit "Panhandling", koji ima skoro 2 miliona pregleda, dok je pesma “Need Hammy” objavljena nekoliko dana pre njegove smrti i već ima preko 200.000 pregleda.

Još uvek niko nije priveden niti optužen za smrt mladića, a od njega se na društvenim mrežama opraštaju brojne kolege i prijatelji.

- Njegova pesma "Panhandling" mi je bila jedna od najdražih prošle godine. Imao je blistavu budućnost pred sobom. Dosta mi je više toga da mladi reperi umiru - napisao je reper Kliping na Tviteru.

Podsetimo, još jedan američki reper Trej Sevidž (26) je nedavno preminuo u Čikagu, nakon što su ga upucali na južnoj strani grada. Trej je takođe upucan iz vatrenog oružja u rame i vrat, nakon čega je podlegao povredama.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA