Šarliz Teron žestoko po Stivenu Sigalu: Smešan je, nikakav borac! Samo koristi to što je ogroman

Glumica je izjavila da Sigal i nije neki miljenik nežnijeg pola

  • 10
Šarliz Teron, Stiven Sigal Šarliz Teron i Stiven Sigal, Foto: Tanjug/AP, Profimedia/Zuma Press

Prelepa Šarliz Teron žestoko je prozvala glumca Stivena Sigala u najnovijem intervjuu i istakla da nema problem da se distancira od njega, s obzirom na to da i nije baš neki miljenik žena.

Naime, Šarliz je u intervjuu sa Hovardom Stenom govorila o tome kako se priprema za zahtevne scene, odnosno scene u filmovima koje zahtevaju dobro poznavanje i korišćenje borbenih veština.

I dok je govorila o toj temi, iskoristila je priliku i isprozivala svog kolegu Sigala, govoreći kako je on samo veoma krupan i veliki čovek, te da ne opokazuje nikakve veštine već samo koristi to što je ogroman i samo gura ljude.

- Noću uvek  na internetu tražim borce ili gledam kako se ljudi bore. Uvek nailazim na onaj čudan Sigalov video o tome kako se" bori "u Japanu, ali on stvarno nije sposoban. On je samo neverovatno pretežak i gura ljude - rekla je Šarliz.

- On ima višak kilograma i jedva da može da se bori. Smešan je, gura ljude po licu čitav set - nastavila je oštro glumica.

Šarliz je objasnila da nema nikakvih problema sa time što tako priča o Stivenu, jer on baš i nije neki miljenik nežnijeg pola, a imala je i jednu poruku za njega:

- Tako da, je*i se - poručila je Sigalu.

Inače, u prošlosti je nekoliko holivudskih glumica govorilo protiv Sigala, odnosno iznelo optužbe da je pokušao da ih seksualno iskoristi.

Video: Šarliz Teron godinama se bori protiv depresije, a evo kako je otkrila bolest

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realista

    25. jun 2020 | 13:55

    Sigal je za tebe institucija.

  • Baba jula

    25. jun 2020 | 14:17

    Ne diraj nam stevu srbina, rospijo!

  • Перагеније

    25. jun 2020 | 14:33

    Кисело је грожђе... За мене неочекивано од Шарлиз. Очигледно нема представу о борилачким вештинама - НИЈЕДАН борац не користи више него што МОРА, све спрам противника. Па ни Сигал - који је као ИНСТРУКТОР за борбу дошао у свет филма.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA