Metju Peri šokirao fanove svojim izgledom: Gola zadnjica, više od 25 kilograma viška...

Holivudski glumac je pokazao više nego što je želeo, kada je izlazio iz svog auta u Los Anđelesu

  • 4
Metju Peri, Čendler Bing Metju Peri; Printskrin: Youtube/TV royal

Slavni holivudski glumac i zvezda humoristične serije "Prijatelji" Metju Peri (50) sve više šokira svoje obožavatelje svojim izgledom i viškom kilograma, a ovog puta je uslikan sa spuštenim pantalonama i može se videti njegova poveća, opuštena pozadina.

Naime, glumac je nedavno ponovo uslikan, kako fanovi kažu, u katastrofalnom izdanju, a ono što mu je ovog puta "ispalo" zgrozilo je sve.

Glumac je izlazio iz kola, a s obzirom da ima skoro 25 kilograma viška, pantalone su mu se svukle i videla mu se zadnjica, koja je od strane fanova okarakterisana kao "velika i stara".

Metju Peri, koji je tumačio ulogu Čendlera Binga i koji je tokom jedne decenije zasmejavao publiku u čuvenoj seriji "Prijatelji" se mnogo transformisao u odnosu na vreme kada je počeo sa snimanjem serije 1994. godine.

Glumac danas zbog problema s drogom i alkoholom više ne liči na sebe. Na lečenju je bio zbog zavisnosti o tabletama i alkoholu, a u jednom intervjuu je priznao da se ne seća tri godine snimanja "Prijatelja" zbog količine opijata koju je uzimao.

On izgleda veoma umorno, a njegov kažiprst na desnoj ruci je potpuno požuteo od cigareta, što je šokiralo ljude koji su videli njegove novije fotografije, pa su sada svi prijatelji zabrinuti za njegovo zdravlje.

Čini se da je glumcu teško pao samački život nakon što je nedavno raskinuo vezu s 21 godinu mlađom devojkom, agentkinjom za talente Moli Hurvic (29), s kojom je bio u vezi od decembra 2019. godine.

Inače, američki mediji su pisali da nije poznato što je uzrokovalo njihov raskid, ali glumac se brzo posvetio traženju nove ljubavi, pa je preko aplikacije "Raya" samo nekoliko nedelja nakon raskida tražio devojku.

- Vraća se traženju devojaka na internetu i šalje im poruke - rekao je izvor.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • asdf

    26. jun 2020 | 12:47

    Car je lik,i nije problem u njemu nego u svima sto prate sta on radi. Ostavite coveka na miru,nek zivi zivot kako hoce.

  • Frizerka

    26. jun 2020 | 10:56

    Ispala mu zadnjica kao da je automehaničar

  • Imenjak

    26. jun 2020 | 10:54

    A sta cemo kad nam je drag

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA