≫ 

Prva slika slavne lepotice nakon što je "sahranila" silikone i poručila da počivaju u miru

Bivša manekenka je sa svojim suprugom krenula na trke i tom prilikom pokazala grudi u dekoltiranom kombinezonu

  • 2
Chrissy Teigen Krisi Tajgen; Foto: Profimedia

Supruga muzičara Džona Ledženda (41) i bivša manekenka manekenka Krisi Tajgen (34) je nedavno odstranila silikone iz grudi, a sada je otkrila rezultate nakon operacije.

Naime, manekenka je planirala ovaj zahvat i ranije, ali kada se odlučila na taj podvig, sprečila ju je pandemija korona virusa, koja je naglo počela da se širi svetom baš kada je zakazala operaciju, pa je ceo zahvat odložila za posle krize, a sada je konačno pokazala kako izgleda nakon što je izvadila implante.

Krisi Tajgen se i dalje oporavlja od operacije vađenja implanta. Manekenka je istakla svoju liniju u odeći za trke u kojoj je imala ogromni dekolte i pokazala je kako izgleda nakon operacije, a na grudima su joj kako sama kaže ostali ožiljci.

Bivša manekenka se već godinama mučila sa opuštenim grudima, a nakon rođenja dva deteta su se "otegle" i samo su visile bez lepog oblika. 

Dugo godina su bile sjajne i odradile su svoj posao, ali jednostavno sam shvatila da je vreme da ih skinem. Jedva čekam da konačno mogu da zakopčam haljinu svog konfekcijskog broja, da spavam okrenuta na stomaku s potpunim komforom. Nema više velikih grudi! Ali ne brinite, biće sve dobro. I dalje ću imati sise, ali će to biti prava "kesa sala", što grudi i jesu - istakla je bivša manekenka pre operacije.

Ona je sada obukla crveno-crni kombinezon u kome je istakla duge noge i dubok dekolte, dok je pozirala sa svojim suprugom i napisala je:

- Idemo na trku - napisala je srećna manekenka.

Grudi su joj sada malo razdvojenije, manje su, ali izgledaju odlično. I dalje ima veličinu, a sada su podignute i oblikovane, a obožavatelji širom sveta se raduju budućim fotografijama dekoltea.

Podsetimo, kada je stigla kući nakon operacije, dobila je i poklon od članova svoje porodice. Kada je videla tortu našalila se na svoj račun i snimila tortu koja ju je dočekala u obliku grudi iznad koje je stajao "grob" od čokolade.

- Počivajte u miru - pisalo je na torti koja je napravljena u obliku ženskih grudi.

Video: Krisi Tajgen: Moj suprug i ja maštamo o grupnom seksu

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA