≫ 

Sia postala baka mesec i po dana nakon što je priznala da je - mama

- Moj mlađi sin je upravo postao otac dveju beba. Ja sam je*ena baka - pohvalila se Sia

  • 0
Sia Sia, Foto: Profimedia/XPUSJP/Backgrid UK

Australijska pevačica i tekstopisac Sia Furler (44) priznala je da je postala baka, mesec i po dana nakon što je u intervjuu u emisiji “The Morning Mash Up” potvrdila da je majka, pošto je prošle godine usvojila dva sina.

Moj mlađi sin je upravo postao otac dve bebe. Ja sam je*ena baka - pohvalila se Sia u utorak, 30. juna, u "Zane Lowe's Apple Music show".

Naime, njeni sinovi prerasli su granicu godina dece o kojima se brine socijalna služba, a ona je u maju, gostujući u emisiji, izjavila:

Ja sam usvojila dva sina prošle godine. Obojica su u to vreme imali 18 godina, a sada imaju 19 i jako ih volim.

Pop zvezda je otkrila kako se njena porodica snašla za vreme pandemije korona virusa i objasnila da je jednom od njenih sinova bilo teško da se privikne na zatvoren život u kući, s obzirom da ništa nije radilo usred krize.

– Obojica rade stvari u kojima su dobri za vreme karantina, obojica uče – otkrila je ona tom prilikom.

Ona je početkom godine za magazin "GQ" progovorila o svom iskustvu u roditeljstvu i otkrila da ne želi ozbiljnu ljubavnu vezu ni sa kim.

Dok je govorila u emisiji uživo otkrila je da je pitala umetnika Dipla da ima neobavezan seks sa njom bez vezivanja.

Ove godine sam mu pisala: “hej, ti si jedan od 5 muškaraca koji me seksualno privlače i sada kad sam odlučila da želim da budem sama do kraja života i kada sam usvojila sinove, nemam vremena za vezu. Ako si zainteresovan za neobaveznu šemu, nazovi me – rekla mu je pevačica.

Sia je pre toga bila u braku sa producentom Erikom Andersom Langom (39) od 2014. do 2016. godine i nisu imali zajedničku decu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA