≫ 

Paris Hilton prešla igricu - prošetala masku napravljenu od čistih dijamanata!

Bogata naslednica se pobrinula da i ovog puta prođe zapaženo

  • 4
Paris Hilton Foto: Profimedia/INSTAR Images

Bogata naslednica Paris Hilton (39) iznenadila je sve maskom ukrašenom dijamantima, koja je zbog rupica više modni dodatak, nego zaštita od korona virusa.

Paris je uživala na večeri sa dečkom Karterom Reumom i prijateljima, a kako je zbog pandemije i porosta broja obolelih u svetu od Covid-a 19 obavezna maska, ona se, u svom stilu, pobrinula da njena bude skupocena i da je svi zapaze.

Bogata naslednica je na sebi imala belu, čipkastu haljinu, cipele sa visokom potpeticom, a eleganatnom stilu kao modni dodatak došla je dijamantska maska, zbog koje su joj se mnogi podsmevali.

Iako je širom sveta obavezno nositi zaštitnu opremu, Paris se pre nekoliko dana pojavila u javnosti bez maske, a ovoga puta je na ručku imala skupoceni "ukras".

Inače, Karter je njen prvi dečko nakon što je u novembru 2018. godine raskinula veridbu sa Krisom Zilikom. Njihovi bliski prijatelji za američke medije rekli su da oni uživaju u ljubavi i da se odlično slažu. U januaru ove godine Paris i Karter prvi put su se pojavili u javnosti, na dodeli Zlatnog globuda.

Prijatelji bogate naslednice tvrdili su da njen bivši verenik nije bio pravi muškarac za nju, te nije bilo čudno kada su raskinuli. Kris je zaprosio Paris prstenom od dva miliona dolara, a nakon što su raskinuli veridbu tražio je da joj ga vrati.

Video: Ako želite da postanete otac deteta Paris Hilton, morate da ispunite ove zahteve

(D.J.))

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA