≫ 

Ališa Kiz naterala agente da joj cenu "arhitektonskog čuda" spuste za čak 9,2 miliona dolara!

U emisiji "Million Dollar Listing Los Anđeles" otkriveno je da je kupac velelepne luksuzne vile u Los Anđelesu popularna pevačica Ališa Kiz

  • 0
Alicia Keys Ališa Kiz; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica, glumica i tekstopisac Ališa Kiz (39) je nedavno kupila vilu vrednu 30 miliona dolara, a ono što do sada nije bilo poznato jeste da ju je pazarila "na sniženju", u emisiji "Million Dollar Listing Los Angeles".

Konačna cena koju je Ališa iskeširala je 20,8 miliona dolara.

Neverovatno raskošna kuća pod nazivom "Razor House" koja je arhitektonsko čudo u Kaliforniji, prvobitno je 2018. godine ponuđena na prodaju u iznosu od 30 miliona dolara, a zatim je do prodaje cena dva puta spuštena.

Cena je prvo spuštena na 25 miliona dolara, a kada se pevačica Ališa zainteresovala za ovu nekretninu, sporazum je postignut na 20,8 miliona dolara.

Voditelj emisije je otkrio da je konačno pronašao nekoga ko želi da kupi luksuznu vilu "Razor", priznajući da je to stari klijent kojeg je lično poznavao.

Otkrio je da je klijent toliko poznat da je prvo morao da potpiše sporazum o neobjavljivanju imena dok se ne završi kupovina.

Na kraju emisije otkrio je da je kupac kuće dobitnica Gremija Ališa Kiz i da ga nije impresionirala početna ponuda njenog tima od 18 miliona dolara, ali su uz brojne pregovore došli do zadovoljavajuće cifre po obe strane.

Vila ima 1072 kvadrata, poseduje šest soba i šest kupatila. Na njoj uglavnom preovladava staklo, a pogled iz vile i sa terase je neprocenjiv. Proteže se na okean, a vila je okružena zelenilom i nalazi se na brdu.

Takođe, u vili se nalazi i soba za bioskop sa zvučno obrađenim zidovima i plafonom, bazen sa grejanjem, pansion sa dve spavaće sobe, spa centar koji se nalazi u krovnom nivou, kao i spoljna kuhinja. Ne sumnjamo da će pevačica uživati u ovom zdanju.

Video: Ove holivudske zvezde su izvadile silikone, među njima je i Kajli Džener

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA