≫ 

Sulejman je zbog Šeherzade ostavio trudnu ženu koja je iz osvete abortirala njihovo dete

Glumački par danas važi za jedan od skladnijih partnera, a u braku su više od decenije koja ipak nija prošla bez poteškoća i kriza

  • 4
HALIT ERGENC, BERGUZAR KOREL Foto: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Glumac Halit Ergenc (49) i glumica Berguzar Korel (37), srca publike osvojili su kao par u turskoj seriji "1001 noć", na čijem su snimanju i započeli svoju ljubavnu romansu.

Naime, na samom snimanju je lepa, ali i mlada Berguzar, tada sa samo 23 godine upoznala 12 godina starijeg kolegu Halita, koji je u tom trenutku već bio u braku sa glumicom Gizem Sojsaldi.

Prve ljubavne iskre, doduše tada zabranjene, između njih dvoje javile su se već na prvim setovima, ali zajedničko putovanje u Pariz 2008. godine donelo je najveće preokrete u njihovim životima.

Halit se nakon devet meseci razveo od svoje supruge koja je u tom trenutku bila u drugom stanju, a kako Gizem nije mogla da podnese to što je on zaljubljen u drugu, odlučila je da prekine trudnoću.

Berguzar je takođe zbog ljubavi prema Halitu, tada okončala svoju dugogdišnju vezu, ali bez neke velike pompe, a Ergenc je tada bivšoj supruzi nakon razvoda isplatio 250 hiljada turskih lira.

Zvezde "1001 noći" su se venčali odmah nakon završetka serije i svoj zajednički život nastavili u jednom od prvih rezidencijalnih naselja u Istanbulu, u vili površine 150 kvadratnih metara.

Njih dvoje dobili su sina Alija, kojeg je glumica rodila u februaru 2010. godine, a nedavno su se u ulozi roditelja ostvarili drugi put, kada se Berguzar porodila početkom marta i na svet donela dečaka.

Glumački par danas važi za jedan od skladnijih partnera, a u braku su više od decenije koja ipak nija prošla bez poteškoća i kriza. Njih dvoje prošli su kroz baš težak period kada je Halit snimao megapopularnu seriju "Sulejman Veličanstveni", koja mu je u karijeri donela dosta toga dobrog, ali je njegov privatni život ispaštao zbog toga.

Berguzar korel Foto: Instagram/berguzarkorel

Naime, Berguzer nikako nije mogla da podnese snimanje ljubavnih scena između njenog supruga i fatlane Hurem, koju je tumačila Mirjam Uzerli. Upravo iz tog razloga ona je sa svojim mužem često boravila na setovima, kako bi situaciju držala pod kontrolom.

Turske medije to ipak nije sprečilo, pa se uveliko spekulisalo da su Halit i Mrijem imali kratku ljubavnu romansu.

No, ipak sve se preokrenulo kada je Berguzer samo nekoliko meseci nakon spekulacija počela da snima seriju u kojoj je tumačila glavnu ulogu, a njego partnera igrao je glumac koga nazivaju turski Džejms Bond, a u pitanju je Kenan Imirzalıoglu, našoj publici poznatiji kao Ezel.

I sam Halit je nedavno u jednom intervju priznao da je njegova supruga veoma ljuborna i da je razume, ali da su zbog toga imali i ozbiljnu krizu u braku, zbog čega su bili primorani da odlaze kod bračnog terapeuta.

Video: Šta se stvarno desilo između Pamele Anderson i njenog mladog fudbalera?

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA