≫ 

Viktorija Bekam priznala da je bila žrtva vršnjačkog nasilja: Ne želim da se iko oseća kao ja tada

- U školi sam bila vrlo povučena i nisam imala puno prijatelja - izjavila je

  • 1
Viktorija Bekam Viktorija Bekam/Printskrin: Youtube/ TheEllenShow

Viktorija Bekam (46) danas je jedna od najpoznatijih i najuspešnijih žena i, iako je stalno pod lupom javnosti, o njenom detinjstvu se malo zna.

Supruga Davida Bekama sada je iznela da nije imala baš lako detinjstvo, te dazbog toga uvek savetuje ćerku kako da se ponaša u školi.

Nekadašnja članica čuvene grupe "Spice Girls" otkrila je da je bila žrtva vršnjačkog nasilja.

- U školi sam bila vrlo povučena i nisam imala puno prijatelja, a sada shvatam da sam zapravo trpela nasilje. Ne želim da se iko oseća kao ja u tom ionako ranjivom periodu, zato sam kad je Harper krenula u školu imala važan razgovor s njom. Rekla sam joj: "Ako ikada budeš na igralištu i primetiš devojčicu koja stoji sama, pitaj je da se igra sa tobom, jer tvoja majka je nekada davno bila ta devojčica". Htela sam da je to osvesti i ne želim da je iko usamljen kada je Harper blizu - izjavila je Viktorija.

Danas, ova uspešna žena koju mnogi smatraju oličenjem elegancije, ima srećnu porodicu sa slavnim fudbalerom Dejvidom Bekamom.

Često se pričalo kako im je brak na klimavim nogama, te da neće opstati, ali nikada nisu izneli to priznanje i njihove slike govore upravo suprotno.

- Zahvalna sam što imam predivnog supruga, zdravu, lepu i srećnu decu - rekla je.

Video: Dejvid Bekam najzad progovorio o Viktoriji: Teško je biti sa nekim posle toliko godina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwer

    19. jul 2020 | 13:30

    Eto sad i nje. Šta li se dešava sa ovim poznatim ženama, ne znam. Ima li koje da nije silovana ili doživela i preživela neki oblik nasilja?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA