"Uništila" se operacijama, a tek su joj 22: Kajli Džener ima više novca od svih ukućana zajedno

Rijaliti zvezda je najmlađa milijarderka na svetu, a na njenom bogatstvu mogu da joj pozavide i članovi najbliže porodice

  • 5
Kylie Jenner, Kajli Džener Kajli Džener; Foto: Tanjug/AP

Rijaliti zvezda, influenserka i najmlađa članica Kardašijan-Džener klana Kajli Džener (22) je prodala 51% svoje "Kylie Cosmetics" linije kozmetičkom divu "Coty" za 1,2 milijarde dolara u januaru ove godine i ovim iznosom je nadmašila ukupno bogatstvo sve svoje braće i sestara.

Porodica Kardašijan-Džener je već odavno na top listama časopisa "Forbs" zbog bogatstva. Prema podacima, ova porodica je "teška" oko 3,5 milijarde dolara.

Kanje Vest, suprug Kim Kardašijan, je takođe milijarder. Ima modni brend odeće "Yeezy" i u aprilu je njegovo bogatstvo procenjeno na 1,3 milijarde dolara, iako on tvrdi da ima tri puta više novca.

Od prodaje 11 posto udela "Yeezyj-a" Adidasu zaradio je 140 miliona dolara. Takođe, može se pohvaliti sa 17 miliona dolara u kešu i ima 21 milion dolara u zemljištima, a dobio je i 90 miliona dolara od diskografske kuće. S druge strane, ima i 100 miliona dolara dugova, koje tek treba da vrati.

Podsetimo, Kajli Džener je 2019. godine kao 21-godišnja devojka proglašena najmlađom milijarderkom na svetu. U 2020. godini ona i dalje drži ovu titulu s bogatstvom od milijardu dolara.

Međutim, pre mesec i po dana ugledni američki časopis koji prati imovinske kartice najbogatijih ljudi na svetu objavio je tekst u kom su njihovi stručnjaci izračunali da je Kajli namerno "naduvala" brojke od prodaje kozmetike, samo kako bi se dočepala ove titule i da je u tom trenutku imala 900 miliona dolara.

Naravno, Kajli je u rekordnom roku zaradila i dodatnih 100 miliona i ponovo se vratila na "tron", a sada uživa u luksuzu i trošenju novca i izvori tvrde da je samo prošle godine potrošila 150 miliona dolara.

Video: Koju pre da gledate: Mokra Kajli zatresla grudima, seksi Krisi pokazala bradavice

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zmo

    28. jul 2020 | 08:31

    Kardasijani su tragedija današnjeg društva i vremena u kom živimo

  • ime

    28. jul 2020 | 07:01

    Nisam ljubomoran

  • Maha

    28. jul 2020 | 09:20

    Ali, pogledajte zapravo kakva je kad su je skoro paparazzi ulovili- sasvim obicna,skoro pa ruznjkava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA