Sandra Bulok slavila rođendan pod maskama, sa Dženifer Aniston i drugim koleginicama

Holivudska zvezda je zbog situacije na skroman način proslavila 56. rođendan

  • 1
Sandra Bulok Sandra Bulok; Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Slavna holivudska glumica Sandra Bulok je rođena 26. jula 1964. godine i u nedelju je proslavila 56. rođendan u društvu Dženifer Aniston i drugih dragih koleginica.

Sandra zbog zbog trenutne situacije i pandemije korona virusa nije želela da pravi žurku sa puno zvanica, već se odlučila za diskretnu proslavu.

Oskarovka je u nedelju proslavila rođendan sa glumicama Dženifer Aniston, Sarom Polson i Holand Tejlor u svom dvorištu, gde su sedele na pletenom nameštaju udaljene oko metar jedne od drugih.

Aniston je zabeležila sve na svom Instagram storiju, gde je objavila fotografiju na kojoj se vide sve četiri glumice uključujući još jednu brinetu, koja nije poznata javnosti.

Sve su nosile žastitnu masku na licu, sedele su odvojeno i mahale su u kameru, a moglo se videti da među koleginicama ima puno ljubavi.

- Proslavljamo rođendan naše devojke uz mnogo ljubavi i poštovanja socijalne distance. Srećan rođendan,  Sendi. Volimo te - napisala je Dženifer u opisu fotografije.

Podsetimo, Sandra i Dženifer su se zabavljale sa istim glumcem Tejtom Donovanom (56) i tada nisu bile u dobrim odnosima. Sandra je sa Tejtom bila u vezi od 1990. do 1994. godine, dok se Aniston s njim zabavljala od 1995. do 1998. godine, a kasnije su postale veoma bliske drugarice i to prijateljstvo traje i dan danas.

Video: I bogati plaču: Dženifer Lopez ronila suze kad je videla šta su joj priredili za rođendan

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    27. jul 2020 | 20:53

    Zatvorene granice...inace pozvala je i mene 😉😉😉🤞

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA