Lepa Ruža u suzama iznela užasnu životnu priču: Još pokušavam da prebolim napastvovanje, smrt...

Demi Rouz je ostala bez oba roditelja pre dve godine, a nekoliko puta je javno govorila o velikoj boli s kojom se suočila

  • 5
Demi Rose, Demi Rouz Demi Rouz; Foto: Instagram/demirose

Britanski model i Instagram senzacija Demi Rouz (25) je otvorila dušu u video snimku koji je podelila sa svojih više od 14 miliona obožavatelja, kada je otkrila da su je napastovali dok je bila dete.

Naime, 25-godišnja manekenka je na Instagram Storiju ispričala sve o svom teškom detinjstvu kao i o tugovanju za roditeljima, koji su nedavno preminuli.

- Napastovali su me dok sam bila dete, maltretirali su me u školi i povredili su me brojni bliski ljudi. Prošla sam i veliku tugu kada sam izgubila dvoje ljudi koje volim najviše na svetu. Još pokušavam sve to da prebolim, ali shvatam da me sve to oblikovalo u osobu kakva sam danas - rekla je Demi na Instagramu.

- Mnogo mi toga nedostaje. Teško mi je da se nosim s time koliko se život menja i koliko moram biti snažna. Nije sve savršeno sve vreme, a nemam uvek ni dovoljno samopouzdanja - priznala je manekenka u video snimku na kojem se vidi da joj suze idu niz lice.

Naglasila je da smatra da je važno proživeti sve emocije iskreno i shvatiti ih.

- Ne želim o svemu odmah da govorim jer se nisam sa svime još pomirila. Mislim da moram prvo sve dobro da shvatim kako bih mogla drugima da dam savete-  zaključila je lepotica.

Podsetimo, otac Demi Rouz je preminuo krajem 2018. godine, a samo sedam meseci kasnije oprostila se i od majke Kristine.

Inače, Rouz je poznata po golišavim fotkama koje redovno objavljuje na društvenim mrežama, a milioni njenih pratioca često je obasipaju komplimentima.

Video: Koju pre da gledate: Mokra Kajli zatresla grudima, seksi Krisi pokazala bradavice

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majalena

    30. jul 2020 | 10:01

    Kakvi su sve likovi izasli u javnost zahvaljujuci Instagramu.Pakao.

  • Instagram

    30. jul 2020 | 10:14

    Je ZLO

  • Strašno

    30. jul 2020 | 18:25

    Koliko kompleksa na instagramu!!! Što žešća ženska na društvenim mrežama to veći krš u prirodi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA