Garderober kao nečiji stan, a u kupatilu - zlatna kada! Zavirite u luksuznu vilu Kendal Džener

Kendal Džener je otvorila vrata svog luksuznog doma u Los Anđelesu za javnost i pokazala šta sve poseduje u vili

  • 0
Kendall Jenner Kendal Džener; Foto: Profimedia

Manekenka Kendal Džener (24) je za magazin "Architectural Digest" otvorila vrata svoje luksuzne vile u Los Anđelesu, u koju se uselila pre godinu i po dana.

Naime, manekenka je u intervjuu otkrila da je renoviranje kuće trajalo oko godinu dana i da je za tu priliku unajmila dizajnere enterijera Ketlin i Tomija Klements, kao i Valdo Fernandeza.

Dizajneri su otkrili da nisu znali šta da očekuju od 24-godišnje zvezde koja je njihov klijent, pa su rekli:

- Njen ukus je drugačiji od ostatka porodice, više je boemski i fanki. Njeni zahtevi su bili totalno razumljivi i prizemni - rekli su dizajneri.

Tomi je opisao prvi susret sa Kendal, koja je trenutno najplaćenija manekenka na svetu i rekao:

- S obzirom na to čime se bavi, očekivali smo da će ona želeti da uredi svoju kuću više na "va va vum" način i mnogo mladalačkije, ali smo svi bili srećni kada smo videli da je njen ukus ozbiljniji za njene godine - rekao je on.

Vila ima ogromnu dnevnu sobu sa kaminom, hodnike sa visokim prozorima kako bi ulazila svetlost, sobu za slikanje na platnu, kancelariju, veliku kuhinju i trpezariju, garderober i šminkernicu, otvoreno dvorište sa prostranim bazenom ispred vile, spavaću sobu i kupatilo sa zlatnom kadom za kupanje.

- Znamo mnogo ljudi koji konstantno putuju i koji imaju priliku da vide svašta, ali ne upijaju ništa. Kendal je drugačija. Sve upija i voli stvari koje joj prijaju i koje odaju utisak doma - dodao je Tomi.

Manekenka je sprovodeći novinarsku ekipu kroz svoju kuću rekla:

- Volim dom sa karakterom. Kada sam ušla u svoju kuću, odmah mi se svideo osećaj koji sam imala, kao da sam na nekoj španskoj farmi – rekla je manekenka.

- Želela je da mediteranski stil preovladava u domu, iako se kuća nalazi u Los Anđelesu - dodao je Tomi, a zatim je manekenka rekla:

- Moj život je pun putovanja, haosa i stresa, pa sam želela dom u kome mogu da se opustim – zaključila je Kendal.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA