≫ 

Emotivna objava Lejdi Gage u znak zahvalnosti za čak 9 nominacija za VMA nagradu

Pevačica je objavila selfi na Instagramu i zahvalila se svojim obožavateljima

  • 2
Lady Gaga, Lejdi Gaga Lejdi Gaga; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica Lejdi Gaga (34) je na društvenoj mreži Instagram objavila svoju fotografiju ispod koje je napisala emotivnu poruku, koju je posvetila svim svojim fanovima, nakon što je u 9 kategorija nominovana za "VMA" nagradu.

Pevačica je objavila fotografiju na kojoj u bež majici stoji na jednoj livadi i drži se za glavu, a ispod objave je napisala:

- Veoma sam zahvalna i blagoslovena što sam ove godine 9 puta nominovana na #VMA za moj album "Chromatica", pesmu "Rain On Me" i druge performanse koje sam priredila - započela je ona.

- Ovo je tako teško vreme za ljude širom sveta, zaista sam počastvovana i srećna što imam današnji dan. Nadam se da ćete slaviti sebe u ovom trenutku, svi bi trebalo da budu nominovani za nagradu u ovom trenutku. Za hrabrost i snažan ljudski duh. Bog vas blagoslovio i ja vas volim, hvala vam na ovom daru danas - napisala je pevačica.

Na ovoj objavi je prikupila preko 1,6 miliona lajkova, dok je na ovoj društvenoj mreži prati 42, 9 miliona pratilaca.

Spotovi Arijane Grande, Lejdi Gage, Bili Ajliš i D Vikenda nominovani su za najbolje ove godine od strane MTV-ja.

Da li je bolji muzički video za pesmu "Rain on Me" (Grande i Gaga), "Everything I Wanted" (Ajliš) ili "Blinding Lights" (D Vikend) saznaće se 23. avgusta kada dodele MTV nagrada budu održane.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA