≫ 

Miljenik žena iz "Igre prestola" nameštao međunožje nasred ulice, a bolan izraz lica svi zumiraju

Miljenik žena Kit Harington je imao problema s međunožjem, pa je ruku stavio u pantalone, što su zabeležili fotoreporteri

  • 1
Emi nagrade, dodela Emi nagrada

Kit Harington; Foto: Tanjug/AP

Engleski glumac i producent Kristofer Harington (33), poznatiji kao Kit, je uslikan dok je šetao ulicama Londona, a ruku ubacio u pantalone, kako bi rešio problem sa međunožjem koji je imao u tom trenutku.

Naime, glumac se našao u problemu dok se šetao, a nije mogao da sačeka da to reši kod kuće ili u nekom toaletu, pa je "uzeo stvar u svoje ruke" odmah na ulici.

Kit je tom prilikom uslikan u šetnji sa svojom suprugom, glumicom Rouz Lesli (33), koja se s njim upoznala na snimanju serije "Igra prestola", koja je popularna širom sveta kod ljudi svih generacija.

Njih dvoje su prvo zajedno šetali, a onda su se razdvojili, pa je Rouz otišla s njihovim psom kod veterinara, a Harington je šetao dalje sam, kada se i desio ovaj "incident" na ulici.

Nije poznato šta mu je tačno smetalo, ali je prvo pokušao da reši problem spolja, a onda je stavio ruku u pantalone i gaće misleći da to niko neće primetiti. Nažalost, nije bio u pravu i sada je ova slika na naslovnicama svih stranih medija.

Podsetimo, Kit i Rouz su se venčali 2018. godine i veoma drže do svoje privatnosti, pa ih retko možemo videti u javnosti zajedno, iako su nedavno proslavili drugu godišnjicu braka.

Njihovi predstojeći filmovi koji će izaći u bioskopima su "The Eternals" i "Death on the Nile".

Video: Glumci iz „Igre prestola“ otkrivaju koje su im omiljene scene smrti

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gemini

    3. avgust 2020 | 18:46

    Da, to je stvarno problem jer po licnom iskustvu tezina treba da bude ravnomerno rasporedjena inace jako stipa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA