Od prirodne lepotice do plastične lutke: Gabrijela Spanić lice zategla do tačke pucanja

Venecuelanka poreklom iz Hrvatske objavila je na društvenim mrežama fotografije na kojima izgleda kao voštana figura

  • 17
Gabrijela Spanic

Gabrijela Španić; Foto: Instagram/gabyspanictv

Venecuelanska glumica Gabrijela Španić (46), koja se proslavila u meksičkoj telenoveli "Zlobnica" je objavila fotografiju na kojoj, kako kažu njeni fanovi, izgleda kao "voštana lutka" i poručili su joj da treba da prestane da koristi botoks.

Ova lepotica je nekada bila prepoznatljiva po blažim crtama lica, kao i po prirodnoj lepoti i oblinama, a sada ne izgleda ni blizu prirodno kao nekada.

Glumica koja je bila seks simbol, je 90-ih godina bila jedna od najtraženijih glumica u Južnoj Americi. Ona i dan danas izgleda mladoliko, ali svima je jasno da je takav izgled postigla zahvaljujući estetskoj hirurgiji.

Na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama joj je osmeh zaleđen i na licu nema ni jednu jedinu boru. Obožavatelji su joj poručili da je i dalje jako lepa, ali su joj savetovali da malo popusti s botoksom.

Iako slične komentare čuje već godinama, ona je zadovoljna svojim izgledom ne planira ništa da menja.

Podsetimo, glumica je nedavno obradovala svoje muške fanove kada je na svom Instagram nalogu objavila provokativnu fotografiju.

Gabrijela je na fotografiji potpuno gola, dok je svoje velike grudi prekrila rukom, a u opisu je otkrila da je fotografija iz njenog kalendara za 2019. godinu.

Ono što posebno privlači pažnju jeste malena skrivena tetovaža koja se nalazi odmah iznad njene velike zadnjice, a koju je glumica sada očito htela da pokaže.

- Volim biti ili potpuno obučena ili potpuno gola, ne volim pola mere. Iskoristiću priliku da sa vama podelim ovu fotgrafiju iz mog kalendara za 2019. godinu - napisala je glumica.

Inače, ona je pre 10 godina pozirala za septembarsko izdanje meksičkog erotskog časopisa "H Extremo" i tom prilikom je zaludela na milione muškaraca širom sveta.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA